Nove muke za Kim Kardašijan. Taman je kada je uspela da "skine s vrata" bivšeg muža Kanjea Vesta koji je konačno potražio stručnu pomoć nakon višemesečnog zlostavljanja ne samo nje već i njenog novog dečka Pita Dejvidsona, a sada se "povampirio" još jedan bivši.

Naime, nije tajna da je Kim proslavio upravo snimak intimnog čina koji je čak, po nekim pričama, pustila u etar njena majka Kris kako bi je izdigla iz senke Paris Hilton, međutim, kako stvari stoje, postoji još jedan video.

Kako prenose strani mediji, Kim na sve načine uz pomoć advokata pokušava da spreči distribuciju snimka koji se čak našao u prodaji u okolini Los Anđelesa. Srećom, advokati su uspeli da spreče dalje širenje snimka, a kako se navodi, iza pokušaja stoji niko drugi do njen bivši dečko Rej Džej.

Kako je svojevremeno pisao i "The Sun", Rej još uvek ima snimke njihovog seksualnog čina, za koje bi mogao da dobije više miliona dolara. Zbog toga Kim troši hiljade dolara na asvokate kako bi blokirala "curenje" klipova.

Rej Džej, bivši dečko Kim Kardašijan planira da izbaci nov snimak.
Sam Sharma / Pacific coast news / Profimedia 

Izvor blizak rijaliti zvezdi kaže da je svesna situacije i da pokušava da je drži pod kontrolom.

"Kim zna da je Rej Džej napravio više snimaka dok su bili zajedno. Neki od snimaka su neviđeno intimni", rekao je izvor.

Rej Džej ima više intimnih snimaka sa Kim Kardašijan.
David Livingston / Wenn / Profimedia 

"Rekla je advokatima da će se scenario ponoviti samo preko nje mrtve", dodao je.

Kim ne bira sredstva i ne žali para jer je sada i majka, ali i biznismenka, a pored svega toga krenula je ozbiljno i u advokaturu te je jasno da bi joj novi se*s snimak mogao uništiti karijeru.

Kim Kardašijan je svesna da bi nov snimak narušio njenu karijeru.
Perusseau - Da Silva / Bestimage / Profimedia 

Prvi snimak procurio je 2007, uprkos pokušajima da do toga ne dođe. Iako je usledila parnica, distributeri su zaradili ogromnu sumu novca, tako da je odšteta bila gotovo minorna u poređenju sa zaradom druge strane.

Rej Džej planira da pusti nove snimke u javnost sad kada "Kardashians", novi rijaliti treba da startuje. Ova priča se inače prvi put pojavila u oktobru prošle godine, ali se Kimin bivši "prao" tvitovima u kojima je govorio da i on ima decu, te da sve treba da stane, a navodno je njegov bivši menadžer taj koji pokušava da profitira.

Kim Kardašijan već neko vreme ratuje sa bivšim dečkom.
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Čak se spominjalo meksičko tržište kao jedan od načina da trake ipak budu online, a možemo samo da se nadamo da će i ovog puta Kim uspeti da osujeti planove bivšeg.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!