Da se ponašanje Kanje Vesta već neko vreme otrglo kontroli jasno je i pticama na grani, ali malo ko je očekivao da će u novom spotu živog sahraniti Pita Dejvidsona, inače dečka njegove bivše supruge Kim Kardašijan.

Reper ju je poslednjih nedelja u više navrata javno prozivao, ali i ismevao njenog izabranika, a koliko je daleko otišao svedoči i to što je optužio Kim da je loša majka, da mu brani da vidi decu, da ih uči pogrešnim vrednostima, ali i da je Dejvidson "narkoman kog ne želi blizu svoje dece".

Pit je sve ovo vreme bio nem na prozivke, ali očigledno da je spot bio kap koja je prelila čašu.

On je pisao Kanjeu i najpre nahvalio svoju devojku, a potom ušao u žustru raspravu sa reperom.

- Hej, Skit je. Da li možeš da uzmeš sekund i da se smiriš. Osam sati je ujutru i ne mora da bude ovako. Kim je bukvalno najbolja majka koju sam ikada sreo. Sve što radi za decu je sjajno i ti si je**no srećan što je ona majka tvoje dece - započeo je komičar i dodao:

- Odlučio sam da ne želim više da ti dopuštam da nas tretiraš ovako i završio sam sa tim da ćutim. Jeb**o odrasti! - napisao je Kanjeu u poruci.

Pit Dejvidson pisao je Kanjeu Vestu.
pritnscreen/instagram 

Na to mu je reper odgovorio sa:

- Opa, sad koristiš i vulgarnosti! Gde si sada?

Međutim, pored selfija usledio je odgovor kom se nije nadao.

Pit Dejvidson je brutalno odgovorio Kanjeu na provokacije.
pritnscreen/instagram 

- U krevetu, sa tvojom ženom, napisao je komičar.

Naravno, usledile su prozivke sa obe strane. Kanje je prozivao Dejvidsona rečima da mu je "drago da je izašao sa rehabilitacije", na šta mu je Pit odgovorio da bi trebalo i sam da proba nešto slično.

- U Los Anđelesu sam danas ako želiš da prestaneš da budeš mala internet ku*ka i postaneš veliki dečak, da porazgovaramo kao ljudi, rekao je Dejvidson, na šta mu je Kanje odgovorio da je više nego dobrodošao na njegovu nedeljnu službu u crkvi.

Kanje Vest odgovorio je Pitu Dejvidsonu da mogu da se nađu na nedeljnoj službi.
Jonathan Brady / PA Images / Profimedia 

- Ovo nije javnost. Nisam tu zbog fotografija i medija kao što si ti uradio. Moja ponuda stoji. Voleo bih da jednom budeš čovek u životu, započeo je komičar i potom dao Kanjeu savet.

- Daj da ti pomognem čoveče. I ja sam se mučio sa mentalnim zdravljem. To nije lako putovanje. Ne moraš više da se osećaš ovako. Nije sramota dobiti malo pomoći. Bićeš srećniji i na boljem mestu.

Pit Dejvidson je u porukama zamolio Kanjea da potraži pomoć.
printscreen/instagram 

- Nisi ni svestan koliko sam prema tebi okej kada se uzme u obzir sve što si radio. Zaustavio sam SNL da pričaju o tebi i da te ismevaju što su želeli da rade mesecima. Zaustavljam stend-up komičare...

Dejvidson je upozorio Kanjea i da je to što radi opasno i da svojoj porodici nanosi ožiljke koji će ih obeležiti i napomenuo da ga se ne plaši, kao da neće više biti tako fin ukoliko reper nastavi da mu preti.

Pit Dejvidson u porukama je branio svoju devojku, Kim Kardašijan.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, pre nekoliko dana Kim je javno na Instagramu postavila fotografiju sa Dejvidsonom i time ozvaničila njihovu vezu.

Kim kardašijan i Pit Dejvidson ozvaničili su vezu na Instagramu.
pritntscreen/instagram 

Sve to bio je okidač da Kanje ponovo dobije napad besa, koji je eskalirao kada je Nort, njihova ćerka okačila video u kom su i ona i njena majka u goth fazonu.

Snimak u kom su Nort Vest i Kim Kardašijan u got fazonu, Kanje je protumačio kao prozivku.
pritnscreen/tiktok 

Kanje je to protumačio kao prepisku, a smetalo mu je i što Nort peva u videu "kako se zaljubila u slatku emo devojku". Reper je otpužio Kim ponovo da nije dobra majka, a kako stvari stoje, cela ova situacija neće uskoro imati kraj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!