Članice porodice Kardašijan-Džener pre objavilvanja fotografija na društvene mreže dobro obrade slike, pa tak onda ih šeruju sa fanovima. Bar je tako u većini slučajeva, te nas ne čudi potez čuvene mamadžerke Kris Džener da sa svog Instagram profila obriše sliku koju je objavila.

Naime, Kris je sa Instagrama obrisala rođendansku čestitku unuci Čikago jer je objavila fotografiju na kojoj je zaboravila da fotošopira svoju ćerku Kim Kardašijan.

Ponosna baka Kris bila je jedna od prvih koji su čestitali Čikago rođendan, tako što je objavila niz fotografija na svoj Instagram uz slatki opis. Međutim, objavu je ubrzo morala da obriše, ali što jednom završi na internetu, zauvek ostaje na instrenetu.

"Srećan rođendan mojoj prekrasnoj unuci Čikago!!!! Imaš najslađi duh i uvek imaš najslađi mali osmeh na licu sa najmekšim glasićem i tvoj dragoceni smeh svetli gde god da dođeš.

Ti si tako neverovatna sestra, ćerka, unuka, i ne mogu da verujem da već imaš četiri godine! Donosiš nam toliko radosti i sreće svaki dan. Volim te puno, Či Či!!!!! Neka ti ovo bude najčarobniji dan", napisala je baka ispod slike koja je nakon nekoliko minuta nestala.

Kris je brzo objavila nove fotografije sa istom objavom, a prethodnu je obrisala jer je, očigledno slučajno objavila neobrađenu fotografiju Kim. Skrinšot obrisane objave uskoro se pojavio na Tviteru i ljudi ne mogu da prestanu da komentarišu njen potez.

Inače, kao što smo već navelai, Kardašijanke su poznate po tome što pomno obrađuju svoje fotografije pre nego što ih objave na mrežama, a priznale su i da su u prošlosti koristile filtere i druge alate.

Kloi Kardašijan našla se na meti kritika zbog previše fotošopa
printscreen/instagram/thegoodthebadandthefake 

Imali smo priliku da vidimo nevešto obrađene slike Kloi Kardašijan, čudna, odnsno loše fotošopirana stopala Kim Kardašijan, ali i ostale blamove koje možete pogledati u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram, printscreen/instagram/thegoodthebadandthefake Šta se desi kada se zaigraju pa pogreše prilikom obrade fotografija

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!