Odnos Meline i Harisa Džinovića nedeljama je tema javnosti od kako se saznalo da se razvode. Nažalost, situacija se dodatno zakomplikovala nakon što je pevač izneo "prljav veš" o supruzi. 

Tako ju je optužio da je sa njim bila samo zbog para, da joj je sve finansirao... 

Njegove reči mnogi tumače kao "osvetu povređenog čoveka", te ga čak i pravdaju, iako je činjenica da je i u prošlosti umeo da ponizi suprugu, a da toga, verovatno, nije bio ni svestan. 

Melina Džinović u vreme ljubavi sa Harisom,
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Setimo se samo kako je pričao o Melini kada je reč o njenom izgledu. "Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne djece i ušla u brak kao bumbar s osamdeset kilograma, a nakon porođaja imala je samo šezdeset i četiri. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan vrlo je teško", rekao je svojevremeno Haris, prenosi Mondo.

Sad ostavljamo vama da procenite da li je okej da jedna javna ličnost svoju ženu zove bumbarom. Pritom, mi smo se potrudili da nađemo fotografije tog istog "bumbara" i zaista ne vidimo toliki "višak" kilograma

Pogledajte i sami kako je izgledala nakon porođaja: 

Melina i Haris Džinović nekada
Instagram 

Melina i Haris Džinović nakon njenog porođaja
Instagram 

A ovako je izgledala u mladosti:

Iako je bila krupnija nego sada, činjenica je da je Melina i tada bila lepa žena, te da nema mesta kritikama na račun njene linije. 

Inače, par se upoznao kada je dizajnerka bila na studijama. 

"Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine kada sam se udala za njega i rodila decu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovek može samo da poželi", rekla je Melina za Story.

Upoznali su se slučajno, o čemu je kasnije pevač pričao. "Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti posle, videćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: Hajde da napravimo dete! Niko ne zna hoće Ii baš to biti priča za ceo život" ispričao je jednom Džinović.

Pročitajte još: ŠTA SU OPERISALE BOGATE SRPKINJE: Milijardeka Sandra najprirodnija, a ONA sa 19 menjala LIK dok su se Džinovići svađali

Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

"Mi smo se naprosto povezali. Nas dvoje smo 24 sata dnevno zajedno i bila bi glupost da nije tako, jer odlično funkcionišemo. Mi smo se jednostavno našli. Bilo je tu svega i svačega u početku, nisam ja lagan čovek, valja me ispratiti, zahtevan sam, ali nisam znao da u meni postoji deo plastelina koji se može oblikovati", ispričao je pevač. 

Kumovi im bili najbogatiji Srbi

Par je bio zajedno preko dve decenije, a interesantno je da su se na brak odlučili tek nakon 12 godina zabavljanja i to na nagovor žene koja će kasnije biti Melini i venčana kuma.

Reč je o jednoj od najimućnijih Srpkinja sveta Slavici Eklston, koja je, kada je shvatila da Džinovići nisu formalno venčani, obećala da će ih na narednom zajedničkom letovanju venčati.

SLavica Eklston je bila kuma Melini.
Paul/FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia 

Obećanje je ispunila, i ne samo to, celokupno svadbeno veselje je platila. Za iznajmljivanje impozantne jahte "Maltese Falcon", na kojoj su se mladenci jedno drugome zavetovali na večnu ljubav, izdvojila je 540 hiljada dolara, dok nije štedela novac ni za ketering i dekoraciju. To je bio svadbeni poklon za Harisa i Melinu čijem venčanju su prisustvovala i njihova deca Đina i Kan. Dok je Slavica bila Melinina kuma, Filip Cepter, jedan od najbogatijih Srba, bio je svedok Harisu.

Filip Cepter je bio kum Harisu.
KURIR/Dragan Kadić 

Bonus video:

NIKO OVO NIJE ZNAO O ŽELJKU JOKSIMOVIĆU! Melina Džinović otkrila nepoznati detalj o pevaču Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!