Poslednjih dana, na internetu se ponovo podigla bura zbog ponašanja glumica Slobode Mićalović i Marijane Mićić koje su snimljene dok su se loše ponašale prema svojim ljubimcima.

Marijana je psa udarila rukom... 

... dok je Sloboda ljubimca šutnula... 

Jedni ih osuđuju i smatraju da su "previše grube", dok drugi navode da je ispravno to što su učinile, kako bi naučile psa šta ne sme da radi.

Kako su snimci ponovo postali viralni, jedna od onih koja se oglasila i koja ih je prokomentarisala bila je i mlada 19-godišnja influenserska i tiktokerka Đina Džinović koja je na svom Instagramu napisala: "Je l' znamo Instagram ili broj telefona, nešto?".

đina džinović se oglasila na Instagramu.
instagram/djinadzinovic 

Iako je čini se Đina htela da pomogne i bude brižna, našla se na meti podsmeha i negativnih komentara kosrisnika društvenih mreža koji su začuđeni time što, kako kažu, ne zna ko su Sloboda Mićalović i Marijana Mićić.

Sloboda Mićalović i Đina Džinović komentari.
printscreen/x 

"Ali ova koja ‘ladno nema predstavu ko su Sloboda Mićalović i Marijana Mićić", "Ja sam izneverovala na ovaj stori", "Ona će ili večno trošiti tatine pare ili bogato se udati, njoj drugog spasa nema" - samo su neki od komentara na Iksu (bivšem Tviteru).

Ovo nije prvi put da se lepa 19-godišnjakinja našla na meti kritika. Do sada je više puta bila komentarisana zbog plastičnih intervencija i njenih tvrdnji da je operisala samo nos.

"Da li si radila usne?", pitao ju je jedan pratilac.

Đina Džinović o usnama.
instagram/djinadzinovic 

"Da li ti stvarno misliš da je ovo prirodno", odgovorila mu je Đina, uz selfi, a onda je usledilo pitanje o još jednoj intervenciji.

"Da li imaš filere u nosu?".

Đina Džinović o filerima u nosu.
instagram/djinadzinovic 

"Ne, ali sam imala pre i to mi je činilo da izgleda kao da mi nos izlazi iz čela, pa sam topila filer. Ali to je bilo pre godinu i osam meseci", priznala je influenserka.

Međutim, ovi odgovori nisu se svima dopali jer se lako moglo zaključiti iz priloženog da je Đina radila samo usne, a da joj je nos danas prirodan.

Međutim, ukoliko se uporede njene stare fotografije, razlika je više nego očigledna.

Đina Džinović sa starim nosem.
pritnscreen/youtube 

Iako je mlada lepotica drastično smršala, te je i to bez sumnje uticalo na njen lik, njen nos ipak izgleda danas poprilično drugačije nego ranije.

Đina Džinović tvrdi da nije operisala nos.
pritnscreen/youtube 

Pored, kako se sumnja, korekcija nosa, i usana - što je i sama potvrdila, šuška se da je lepa 19-godišnjakinja korigovala i veličinu grudi.

Đina Džinović je navodno operisala i grudi.
pritnscreen/instagram 

Đina je svakako bila podjednako lepa i ranije, a mnoštvo pratilaca poručuje joj da joj intervencije nisu bile potrebne.

Činjenica je da mlada influenserka danas izgleda poput žive Barbike, a da li je do estetske hirurgije, ili do veštog editovanja fotografija, nije poznato, no pogledajte njene nove fotogografije i procenite i sami:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Đina Džinović

Bonus video:

Đina Džinović došla da podrži dečka Vojaža Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!