Vest da se razvode Haris i Melina Džinović mnoge je ostavila u šoku, s obzirom da su godinama važili za jedan od najskladnijih parova. Iako su bili zajedno više od dve decenije i u braku dobili dvoje dece, njihova ljubav ipak se ugasila, a u jeku priča o razvodu procurio je i "prljav veš", odnosno spekulacije da je Melina bila neverna

Domaći mediji su pisali i da se slavna dizajnerka iselila iz vile na Senjaku, ali da su deca odlučila da ostanu sa ocem. Za sve to vreme, jedino se na mrežama s vremena na vreme oglašavala Đina Džinović, mlada 20-godišnja influenserka koja je u trenutku kada se javno saznalo za krah braka njenih roditelja uživala na luksuznoj destinaciji

Ljudi su bili više nego iznenađeni što Đina deli provokativne fotografije "kao da je sve u redu", mada ovo nije prvi put da se našla na meti kritika.

Ona je i u prošlosti redovno kačila trenutke iz svakodnevnog života, i nije imala problem da se hvali luksuzom o kojem mnogi mogu samo da sanjaju. Veoma često pokazuje skupe tašne, aksesoare, stvari i cipele... te je svojevremeno napravila pravi bum na mrežama kada je samo za jednu jaknu u minuti dala preko 90.000 dinara, jednim klikom, a za torbu oko 3.000 evra, što ne bi bilo ništa čudno da u tom trenutku jedva i da je bila punoletna.

Ćerka dizajnerke Meline Džinović i proslavljenog pevača Harisa odrasla je zadojena bogatstvom, te je luksuz i jedino što zna, a pored skupih krpica, na njenom Instagramu često se mogu videti detalji impozantne vile u kojoj živi.

Svakodnevni život redovno deli na mrežama, te tako možemo videti fotografije i snimke sa luksuznih destinacija, iz prefinjenih restorana, kao i kadrove iz velelepnih vila i hotelskih soba u kojima odseda kada putuje.

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Đina Džinović

Međutim, iako mislite da je to preterano, čekajte samo da čujete kako živi venčana kuma njene majke. Mnogi ne znaju da su se Haris i Melina venčali upravo na nagovor jedne od najbogatiijih Srpkinja, Slavice Eklston, odnosno Rodić. Ona im je i platila venčanje, što je bio svadbeni poklon. 

Samo za iznajmljivanje impozantne jahte "Maltese Falcon", na kojoj su se mladenci jedno drugome zavetovali na večnu ljubav, izdvojila je 540 hiljada dolara, dok nije štedela novac ni za ketering i dekoraciju.

Inače, bivša supruga čuvenog vlasnika Formule 1 Bernija Ekstona danas je jedna od najbogatijih žena u svetu, a njena imovina procenjuje se na oko 1.2 milijarde dolara, međutim, nekada je priča bila potpuno drugačija.

Potiče iz siromašne porodice, a prvi novac počela je da zarađuje osamdesetih, kao model. Tada je igrom slučaja upoznala i Bernija, a ostalo je bilo istorija. 

Slavica je upoznala Bernija sa 23.
imago sportfotodienst / imago sportfotodienst / Profimedia 

Stanovali su u blizini Hajd Parka u neboderu sa devet spratova koji je pripadao arapskom magnatu Kashogiju.

"Sva je u staklu, a prva četiri sprata Berni je pretvorio u svoje kancelarije, dok je gornjih pet spratova naš stan sa pogledom na London. Na zadnjem spratu je i bazen", hvalila se tad Slavica, ali ubrzo je shvatila da to ima i mana jer je stalno u spratu sretala suprugove poslovne partnere, zbog kojih nije smela da bude u trenerci čak ni kad ide sa decom u park.

Slavica Ekslston je danas jedna od najbogatijih žena.
Paul/FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia 

Pročitajte još: KO JE SLAVICA, KUMA MELINE DŽINOVIĆ: Ljubila (pa tukla) 28 god. starijeg, uzela MILIJARDE i postala NAJBOGATIJA SRPKINJA

A onda se 2008. godine saznalo da je brak Slavice i Bernija u kojem su dobili i dve ćerke, pred raspadom. Prve su otkrile britanske novine koje su objavile da se Slavica u 50. godini života odselila iz njihovog doma vrednog 10 miliona funti i unajmila advokata.

Slavica se razvela od Bernija za minut.
Paolo Della Bella / LaPresse / Profimedia 

Berni je demantovao priče u novinama, tvrdio je da se preselila privremeno jer ne podnosi buku koja dopire iz gradilišta na susednoj kući, ali istina je bila da je Slavica napustila Bernija. Kao razlog nesuglasica navodila se Bernijeva posvećenost poslu što je dosadilo negovoj supruzi koja je jednom čak izjavila da nema ništa od bračnog života.

"Šta imam od njega? Dolazi s posla posle osam, večera i ode da spava. Čak i ako je na odmoru, ne može dva minuta da sedi na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima", rekla je Slavica koja je čekala da se ćerke osamostale, pa da i ona počne samostalni život. U pojedinim biografijama se pisalo i da je Slavica bila nasilna prema Berniju, odnosno da je znala da ga udari, iako je znala da mu je najveća ljubav.

Brakorazvodna parnica 10. marta 2009. godine trajala je tačno 58 sekundi, koliko je bilo potrebno da sudija pročita rešenje. Brzo i lako su se dogovorili oko podele imovine.Slavici je pripalo više od milijardu dolara vrednih nekretnina i udeo u deonicama, a danas je krasi titula jedne od najbogatijih Srpkinja na svetu. U luskuzu i izobilju rastu i njene ćerke Tamara i Petra koje, baš kao i njihova kumica Đina, uživaju u bogatstvu svojih roditelja.

Instagram Petra Eklston sreću u ljubavi našla je pored Sema Palmersa

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Đina Dzinovic TikTok/secretfairytale

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!