Vest da se proslavljena dizajnerka Melina Džinović i čuveni pevač Haris Džinović razvode nakon 22 godine braka šokirala je domaću javnost, s obzirom da su važili za jedan od najskladnijih parova.

Posebno je iznenađujuće saznanje da su, uskoro bivši supružnici, već neko vreme imali probleme i nesporazume, zbog čega su i odlučili da stave tačku na svoj odnos, iako se to ni na jedan način nije moglo zaključiti iz njihovih javnih pojavljivanja, pa čak ni gledajući njihove društvene mreže. 

Od kako se saznalo da se razvode, u javnosti je uslikan jedino njihov sin Kan i to na kratko, dok se ćerka Đina, inače influenserka, potpuno primirila kako na Instagramu, tako i na TikToku, iako je do pre samo nekoliko dana redovno objavljivala fotografije sa luksuzne destinacije na kojoj je odmarala.

Sin Harisa Džinovića ispred vile na Senjaku Kurir televizija

Ukoliko ima istine da sukobi slavnog para traju već neko vreme, ne čudi što je javnost više nego iznenađena činjenicom da njihova naslednica "luduje", izazovno se fotografiše i provodi u trenutku kada se zauvek menja život njene porodice.

Doduše, mlada 20-godišnja influenserka redovno na svojim mrežama kači trenutke iz svakodnevnog života, i nema problem da se hvali luksuzom o kojem mnogi mogu samo da sanjaju. Veoma često pokazuje skupe tašne, aksesoare, stvari i cipele... te je svojevremeno napravila pravi bum na mrežama kada je samo za jednu jaknu dala preko 90.000 dinara, jednim klikom, a za torbu oko 3.000 evra, što ne bi bilo ništa čudno da u tom trenutku jedva i da je bila punoletna.

Ćerka dizajnerke Meline Džinović i proslavljenog pevača Harisa odrasla je zadojena bogatstvom, te je luksuz i jedino što zna, a pored skupih krpica, na njenom Instagramu često se mogu videti detalji impozantne vile u kojoj živi.

Svakodnevni život redovno deli na mrežama, te tako možemo videti fotografije i snimke sa luksuznih destinacija, iz prefinjenih restorana, kao i kadrove iz velelepnih vila i hotelskih soba u kojima odseda kada putuje.

Mnogima privlači pažnju i to što je lepa brineta sve provokativnija, zbog čega su mnogi šokirani kada čuju njene prave godine. Đina je u svet društvenih mreža uplovila još kao tinejdžerka, a zapravo danas ima jedva 20 godina, što bi retko ko ko je ne prati zaključio, jer zbog sprecifične šminke i modnih odabira neretko deluje starije.

Pročitajte još: ČIME SE BAVE ĆERKE NAJPOZNATIJIH SRBA: Dok su neke skromne i vredne, ONE troše "tatine pare" kao da sutra ne postoji

Ali to nisu jedini razlozi. Mnogi spekulišu da je Đina odradila i neke estetske korekcije koje su takođe doprinele da izgleda starije nego što jeste.

Đina Džinović navodno je imala brojne estetske korekcije.
pritnscreen/instagram 

Istina je da je do pre dve godine mlada influenserka izgledala potpuno drugačije. Ona je imala tada veliki problem sa kilažom, kao i licem, zbog bubuljica koje su je mučile tokom tinejdžerskih dana.

Đina Džinović ranije je izgledala drugačije.
pritnscreen/youtube 

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - kazala je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Đina Džinović nekada, dok je bila mlađa.
Youtube 

Međutim, mnogi misle da je sem korigovanjem ishrane, Đina svoj izgled promenila i estetskom hirurgijom.

Naime, mnogi su komentarisali, kada pogledaju njene stare fotografije, da je dosta toga danas drugačije. Usne su joj bile tanje, nos drugačiji, a i grudi deluju punije.

Đina je jednom prilikom i sama odgovarala na pitanja na Instagramu, pri čemu je priznala da je neke delove korigovala.

"Da li imaš filere u nosu?", pitao ju je jedan pratilac.

Đina Džinović o filerima u nosu.
instagram/djinadzinovic 

"Ne, ali sam imala pre i to mi je činilo da izgleda kao da mi nos izlazi iz čela, pa sam topila filer. Ali to je bilo pre godinu i osam meseci", rekla je tada influenserka, iako se jasno vidi da njen nos danas izgleda potpuno drugačije.

Đina je svakako bila podjednako lepa i ranije, a mnoštvo pratilaca poručuje joj da joj intervencije nisu bile potrebne. 

Činjenica je da mlada lepotica sada izgleda poput žive Barbike, a da li je do estetske hirurgije, ili do veštog editovanja fotografija, nije poznato, no pogledajte njene nove fotogografije i procenite i sami:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Đina Džinović

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Đina Džinović sve ostavila bez reči u kupaćem kostimu Instagram/djinadzinovic

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!