Lepa Đina Džinović veoma brzo je postala jedna od najpopularnijih influenserki kako na TikToku gde je tokom pandemije i započela karijeru, tako danas i na Instagramu gde je trenutno prati preko 128 hiljada pratilaca. 

Na TikToku je prava zvezda, a njeni videi imaju milionske preglede, te ne čudi što pratioce zanima svaki njen korak.

Svakodnevni život redovno deli na mrežama, te tako možemo videti fotografije i snimke sa luksuznih destinacija, iz prefinjenih restorana, kao i kadrove iz velelepne vile u kojoj živi.

Takođe, Đini nije strano ni da se pohvali svojim modnim "ulovima" od kojih neki koštaju i više hiljada evra. Tako je zimus u minuti potrošila prosečne dve srpske plate na jaknu jednim klikom, a nema sumnje da bi mnogi voleli da žive ovakav život.

Mnogima privlači pažnju i to što je lepa brineta sve provokativnija, zbog čega su mnogi šokirani kada čuju njene prave godine. Đina je u svet društvenih mreža uplovila još kao tinejdžerka, a zapravo danas ima jedva 19 godina, što bi retko ko ko je ne prati zaključio, jer zbog sprecifične šminke i modnih odabira neretko deluje starije

Ali to nisu jedini razlozi. Mnogi spekulišu da je Đina odradila i neke estetske korekcije koje su takođe doprinele da izgleda starije nego što jeste. 

Istina je da je do pre dve godine mlada influenserka izgledala potpuno drugačije. Ona je imala tada veliki problem sa kilažom, kao i licem, zbog bubuljica koje su je mučile tokom tinejdžerskih dana.

Đina Džinović promenila je izgled.
pritnscreen/youtube 

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - kazala je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Đina Džinović nekad.
pritnscreen/youtube 

Međutim, mnogi misle da je sem korigovanjem ishrane, Đina svoj izgled promenila i estetskom hirurgijom.

Đina Džinović je izgledala drugačije.
Youtube 

Naime, mnogi su komentarisali, kada pogledaju njene stare fotografije, da je dosta toga danas drugačije. Usne su joj bile tanje, nos drugačiji, a i grudi deluju punije.

Đina Džinović danas je kao živa barbika.
pritnscreen/instagram 

Đina je svakako bila podjednako lepa i ranije, a mnoštvo pratilaca poručuje joj da joj intervencije nisu bile potrebne.

Činjenica je da mlada influenserka danas izgleda poput žive Barbike, a da li je do estetske hirurgije, ili do veštog editovanja fotografija, nije poznato, no pogledajte njene nove fotogografije i procenite i sami:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Đina Džinović

Bonus video:

Đina Džinović nikad vrelija Instagram