Đina Džinović možda ima samo 18 godina, ali već je jedna od najpraćenijih mladih influenserki na društvenim mrežama. Na TikToku je prava zvezda, a njeni videi imaju milionske preglede, a ništa drugačija situacija nije ni na Instagramu, gde svakodnevno dobija pregršt komplimentata, a svaki njen potez izaziva ogromnu pažnju.

Najviše lepih reči dobija na račun izgleda, a mlada influenserka nije krila da je do pre samo dve godine izgledala potpuno drugačije. Ona je imala tada veliki problem sa kilažom, kao i licem, zbog bubuljica koje su je mučile tokom tinejdžerskih dana.

Đina Džinović promenila se u odnosu na tinejdžerske dane.
pritnscreen/youtube 

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - kazala je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Međutim, mnogi misle da je sem korigovanjem ishrane, Đina svoj izgled promenila i estetskom hirurgijom. 

Đina Džinović izmenila je svoj lik estetskom hirurgijom.
pritnscreen/youtube 

Naime, mnogi su komentarisali, kada pogledaju njene stare fotografije, da je dosta toga danas drugačije. Usne su joj bile tanje, nos drugačiji, a i grudi deluju punije.

Đina Džinović promenila se u poslednjih par godina.
Youtube 

Đina je svakako bila podjednako lepa i ranije, a mnoštvo pratilaca poručuje joj da joj intervencije nisu bile potrebne.

Činjenica je da mlada influenserka danas izgleda poput žive Barbike, a da li je do estetske hirurgije, ili do veštog editovanja fotografija, nije poznato, no pogledajte njene nove fotogografije i procenite i sami:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Đina Džinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!