ĆERKA SLAVNOG PEVAČA IMA SAMO 18, A VEĆ JE SVAŠTA PROMENILA NA SEBI: Evo kako je lepa Đina izgledala pre svih operacija

Stare fotografije pokazuju kako je Đina Džinović izgledala pre operacija i intervencija...

Kako je Đina Džinović izgledala pre operacija?
Instagram 

Đina Džinović možda ima samo 18 godina, ali već je jedna od najpraćenijih mladih influenserki na društvenim mrežama. Na TikToku je prava zvezda, a njeni videi imaju milionske preglede, a ništa drugačija situacija nije ni na Instagramu, gde svakodnevno dobija pregršt komplimentata, a svaki njen potez izaziva ogromnu pažnju.

Najviše lepih reči dobija na račun izgleda, a mlada influenserka nije krila da je do pre samo dve godine izgledala potpuno drugačije. Ona je imala tada veliki problem sa kilažom, kao i licem, zbog bubuljica koje su je mučile tokom tinejdžerskih dana.

Đina Džinović promenila se u odnosu na tinejdžerske dane.
pritnscreen/youtube 

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - kazala je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Međutim, mnogi misle da je sem korigovanjem ishrane, Đina svoj izgled promenila i estetskom hirurgijom. 

Đina Džinović izmenila je svoj lik estetskom hirurgijom.
pritnscreen/youtube 

Naime, mnogi su komentarisali, kada pogledaju njene stare fotografije, da je dosta toga danas drugačije. Usne su joj bile tanje, nos drugačiji, a i grudi deluju punije.

Đina Džinović promenila se u poslednjih par godina.
Youtube 

Đina je svakako bila podjednako lepa i ranije, a mnoštvo pratilaca poručuje joj da joj intervencije nisu bile potrebne.

Činjenica je da mlada influenserka danas izgleda poput žive Barbike, a da li je do estetske hirurgije, ili do veštog editovanja fotografija, nije poznato, no pogledajte njene nove fotogografije i procenite i sami:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Đina Džinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 21