Mlađana naslednica poznatog para, dizajnerke Meline Džinović i proslavljenog pevača Harisa, već neko vreme privlači veliku pažnju javnosti.

Naime, lepa Đina, iako ima 17 godina, već je uspešna tiktokerka i influenserka, a na mrežama je prati preko 130 hiljada ljudi.

Zapravo, do njene slave na TikToku nismo imali često šansu d aje vidimo u javnosti jer kako ona kaže, to je bila želja njenih roditelja. 

Počela je da snima iz dosade, a kako kaže, za razliku od Harisa koji ju je podržavao od samog starta, Melina baš i nije bila oduševljena.

djina dzinovic
Instagram 

"Ja nikada nisam mislila da ću ja da se bavim Tiktokom, ja sam ovo počela u karantinu jer mi je bilo mnogo dosadno, htela sam da pratim nekakav trend, da budem kul. Moji to nisu nešto specijalno podržavali zato što je tada počela online škola i želeli su da se fokusiram na to", rekla je Đina i dodala:

"Tata me baš podržava, naspram mame koja me do skoro uopšte nije podržavala. Sada, kako sma počela da pokazujem neke rezultate i nema više problema s tim", otkrila je Đina.

Sada je tiktokerka otputovala na egzotičnu destinaciju, a nestvarnim prizorom iz luksuzne vile se pohvalila na svom Instagram profilu.

djina dzinovic na egoticnoj lokaciji
printscreen/instagram 

Prizor je oduševio pratioce, a uključuje prelep vrt i bazen, dok je vila ograđena visokim zidovima.

Mnogi pratioci pitali su se da li je sa njom i njen dečko fudbaler Andrej Đurić, a Đina je odgovor dala upravo na Instagramu.

djina dzinovic uziva na luskuznoj destinaciji
printscrene/instagram 

Ono što je sigurno jeste da će mlada Džinovićka u narednih sedam dana uživati u odmoru iz snova i da je ovo pravi ugođaj za nju, a još fotografija luksuzne destinacije pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Đina Džinović letovala je na luksuznoj lokaciji