Do sada smo vam u nekoliko navrata pisali o ćerkama najbogatijih Balkanaca, a ono što nam je privuklo pažnju je da je samo njih par koje se ne razbacuju bogatstvom i moći koje su zapravo stekli njihovi slavni roditelji.

Sa druge strane, imamo i "rekorderke" kada je reč o hvaljenju, naročito na mrežama, te svaka objava ovih mladih bogatašica "vrišti" luksuz

One putuju isključivo na najluksuznije destinacije, jedu u najfinijim restoranima... dok im domovi izgledaju kao penthausi predsednika. Zato smo ovog puta izdvojili dve "najglasnije" da se pohvale "imovinskom kartom", pa pogledajte u nastavku šta sve poseduju Ema Cepter i Đina Džinović.

Đina Džinović

Mlada influenserka često na svojim mrežama kači trenutke iz svakodnevnog života, i nema problem da se hvali luksuzom o kojem mnogi mogu samo da sanjaju. Veoma često pokazuje skupe tašne, aksesoare, stvari i cipele... te je svojevremeno napravila pravi bum na mrežama kada je samo za jednu jaknu dala preko 90.000 dinara, a za torbu oko 3.000 evra što ne bi bilo ništa čudno da u tom trenutku jedva i da je bila punoletna. 

Ćerka dizajnerke Meline Džinović i proslavljenog pevača Harisa odrasla je zadojena bogatstvom, te je luksuz i jedino što zna, a pored skupih krpica, na njenom Instagramu često se mogu videti detalji impozantne vile u kojoj živi.

Moderno zdanje poseduje i bazen, a svaki deo pažljivo je dizajniran i po poslednjim trendovima.

Inače, kako su pisali domaći mediji, u ovaj projekat pevač je uložio oko dva miliona evra, a radovi su trajali gotovo četiri godine jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i izgrađeni zidovi rušili kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je pevač pričao i javno.

Đina Džinović pokazuje svoj dom.
Instagram 

Razlog što je vila građena laganim tempom je što se u njoj nalazi veliki broj zahtevnih detalja, kao i sadržaja koji više odgovaraju luksuznim hotelima.

Đina Džinović u holu svoje vile.
Instagram 

U donjem nivou kuće nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta.

Đina Džinović u bazenu u svom dvorištu.
pritnscreen/instagram 

U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem, kako zaslužuje pevač ovakvog glasa, je muzički studio, a sve ovo često se može videti na objavama na mrežama mlade influenserke.

Pročitajte još: ČIME SE BAVE ĆERKE NAJPOZNATIJIH SRBA: Dok su neke skromne i vredne, ONE troše "tatine pare" kao da sutra ne postoji

Ema Cepter

Ćerka najbogatijih Srba i možda i najmlađa milionerka u Srbiji, s obzirom da ima samo 22 godine, u više navrata pokazala je detalje doma u kojem živi, i slobodno se može reći da je samo njena soba veličine prosečnog stana "običnih ljudi" u Srbiji.

Ema nikad nije krila da uživa u luksuzu, a svaki detalj pažljivo je dekorisan i uređen.

Minimalistički, prostrano, u svetlim tonovima, tako bi najlakše opisali njen dom koji se može videti na Instagramu.

Ema Cepter često pokazuje šta sve ime.
Instagram 

Ali se, ukoliko bacite pogled na njen profil, mogu videti i detalji drugih nekretnina koje su u vlasništvu njene porodice, a koje, kao na narednom primeru, poseduju i ogroman bazen i slično, što se veoma često Ema i deli na mrežama (pored privatnog aviona).

Ema Cepter pored privatnog aviona.
Instagram 

Naročito je mnogima zanimljiva porodična jahta sa koje se Ema često javlja, a za koju se spekuliše da je plaćena neverovatnih 16 miliona evra. Nazvana je Joy Me i luksuznija je i opremljenija čak i od najpoznatijih jahti poznatih svetskih bogataša.

Pre oko godinu dana, Fashion TV snimio je prilog na neverovatnoj jahti porodice Cepter, koji nam je omogućio da zavirimo u njenu unutrašnjost i u pitanju je zaista dizajn koji oduzima dah. 

Kako navodi portal Yacht Charter Fleet, jahta Joy Me sagrađena je 2011. godine, a nudi smeštaj za do 12 gostiju, u šest apartmana, među kojima su master apartman, jedna VIP kabina... Uz to, može da je koristi do 11 članova posade, kako bi iskustvo uživanja u njoj bilo bezbedno.

Instagram Ema Cepter neretko postavlja veoma provokativne fotografije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ema cepter Instagram/kingzepter

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!