Da je život nekome majka, a nekome maćeha, pokazuje i primer Đine Džinović, tiktokerke i ćerke našeg proslavljenog pevača, koja živi život punim plućima okružena bogatstvom.

Tako je njeni pratioci često mogu videti na luksuznim destinacijama, a ne propušta ni da se pohvali modnim komadima o kojima "obični smrtnici" mogu samo da sanjaju.

Sada je pokazala svoj novi "ulov", torbu marke Prada, a cena ovog aksesoara je "samo" 2.600 evra, što je preko 300.000 dinara.

Đina Džinović podelila je na Instagramu svoju novu tašnu.
pritnscreen/instagram 

Ono što je još uvek nepoznato jeste da li je Džinovićeva uspela sama da uštedi ovaj novac, ili je ovo ipak poklon od njenih roditelja, piše 24sedam.

Inače, Đina neretko deli i prizore iz svog luskuznog doma koji, prema pisanju domćih medija vredi 2 miliona evra, a u poslednje vreme često kači fotografije iz porodičnog bazena, na kom uživa sa svojim dečkom, inače fudbalerom.

Mladu influenserku samo na Instagramu prati 62 hiljade ljudi, dok je na TikToku ta cifra i veća - na ovoj društvenoj mreži ima preko 150 hiljada pratilaca. Inače, ona je, po sopstvenom priznanju, počela je da snima iz dosade, a kako kaže, za razliku od Harisa koji ju je podržavao od samog starta, Melina baš i nije bila oduševljena.

Đina Džinović ima armiju pratilaca na mrežama.
pritnscreen/instagram 

"Ja nikada nisam mislila da ću ja da se bavim Tiktokom, ja sam ovo počela u karantinu jer mi je bilo mnogo dosadno, htela sam da pratim nekakav trend, da budem kul. Moji to nisu nešto specijalno podržavali zato što je tada počela online škola i želeli su da se fokusiram na to", rekla je Đina i dodala:

"Tata me baš podržava, naspram mame koja me do skoro uopšte nije podržavala. Sada, kako sma počela da pokazujem neke rezultate i nema više problema s tim", otkrila je Đina svojevremeno, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram Đina Džinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!