Mlada naslednica poznatog para, dizajnerke Meline Džinović i proslavljenog pevača Harisa, već neko vreme privlači veliku pažnju javnosti.

Naime, lepa Đina, iako ima 17 godina, već je uspešna tiktokerka i influenserka, a na mrežama je prati preko 140 hiljada ljudi.

Njena popularnost raste iz dana u dan, a kako je jednom prilikom istakla, videe je počela da kači iz dosade, a onda je sve krenulo svojim putem. Ipak, za Pink.rs je istakla da sebe smatra devojkom kao i svakom drugom.

- Rekla bih da sam samo obična devojka, koja ima velike snove. Sve što radim na društvenim mrežama iskreno je i spontano, što i jeste bila moja ideja od početka. Ponekad sam hirovita, pomalo i impulsivna, ali sam najčešće vedra i veoma jednostavna devojka - objašnjava sedamnaestogodišnjakinja.

djina dzinovic
pritnscreen/instagram 

Iako na društvenim mrežama uglavnom kači veseo sadržaj, ne libi se ni da podeli svoje mišljenje na određenu temu.

- Ne razmišljam o tome na taj način. Na mrežama iznosim svoja razmišljanja i stavove, vrlo moguće da se to nekome ne dopada, ali postoje i mnogi kojima se dopada. Ne mislim da isključivo na tome baziram svoj dalji rad, ali dok mi je interesantno, dok ima ljudima kojima je interesantno da gledaju šta je to što ja imam da im kažem, smatram da ima smisla - iskrena je Đina.

djina dzinovic
pritnscreen/instagram 

Još uvek ne zna čime želi da se bavi u životu, a sigurna je da je muzika i moda ne zanimaju kao što je to slučaj sa njenim roditeljima.

- Nemam u planu nijedan od ova dva posla. Budući da trenutno završavam srednju školu tokom ove godine definitivno ću odlučiti čime želim da se bavim. Možda ćete se iznenaditi, ali ekonomija i nekretnine su najbliži mojim interesovanjima - kaže Đina.

I dok poslednjih meseci puni novinske stupce otkrivajući poznate i nepoznate detalje iz života svojih roditelja, mnoge zanima kako se oni nose sa tim.

- Pre bih rekla da me savetuju nego kritikuju. Ipak, ja sam njihovo dete, pa mi i oproste ako pogrešim. Važno je da naučim nešto iz toga, a jesam - kaže Đina Džinović.

djina dzinovic i andrej djuric
Instagram 

Nije se verila

Lepa Harisova mezimica već mesecima uživa u ljubavi sa fudbalerom “Crvene zvezde” Andrejom Đurićem, a slika vereničkog prstena zbunila je sve.

- Naravno da nisam, imam tek 17 godina. Rano je za to, a slika vereničkog prstena na osnovu kog ste to zaključili je samo simbol moje lepe veze - poručila je Džinovićeva.