Sigurni smo da ste se makar jednom u životu pitali kako bi to izgledalo da nikad više ne morate da brinete o računima, i da sebi možete da priuštite sve, ali ama baš sve što ste želeli - skupu garderobu, putovanja... 

Nažalost, kako je sudbina nekome majka, a nekome maćeha, većina nas "običnih smrtnika" uglavnom mora da živi od prvog do poslednjeg u mesecu i da planira svaki dinar. Sa druge strane postoje i oni koji su, sopstvenim radom ili nasleđem, došli do toga da žive kao kraljevi.

Jedna od onih koja se definitivno rodila pod "srećnom zvezdom" je i bogata naslednica Ema Cepter, iako se njena priča u samom startu nije činila tako. 

Iako je ostavljena na rođenju, veoma brzo je zapala za oko najbogatijem bračnom paru u Srbiji - Filipu i Madleni Cepter, koji su je odveli u topli dom i dali joj svu ljubav koju je mogla da zamisli. 

Zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice.

"U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo", rekla je Madlena svojevremeno.

Ema Cepter sa roditeljima.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Inače, Madlena dugi niz godina živi u Monaku, ali je isto "svoj na svome" i u Parizu, Beču, Milanu... iako joj je u srcu rodni Beograd. Njen suprug, urođenom energijom i velikom poslovnom kreativnošću, izgradio je svojevrsnu imperiju biznisa na svetskom nivou, dok je Madlena ugradila celu sebe u kulturno-umetničko stvaralaštvo u Srbiji.

Bivša profesorka književnosti, odnegovana u porodici u kojoj se cenila umetnost i u kojoj su međusobna ljubav i ljudskost bile osnovne vrline, našla je u Filipu čoveka istih humanih poriva.

"Tu nit prepoznajem u svojim porodičnim korenima. Još od detinjstva sam volela da drugima pričinim radost i, kao i uvek, u tome sam imala podršku moje drage majke. Najvažnije je moći saosećati. S vremenom je to postala moralna matrica mog odnosa prema ljudima. Imala sam sreću da u svom suprugu pronađem čoveka koji u sebi nosi iste moralne vrednosti. A život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo", rekla je jednom prilikom gospođa Cepter za "Story".

Madlena i Filip Cepter su jedni od najbogatijih ljudi u Srbiji.
KURIR/Dragan Kadić 

Naravno, njihova mezimica Ema pokupila je najbolje od svojih roditelja. Uspešni poslovni ljudi, veliki filantropi i pasionirani globtroteri ćerku su vodili svuda sa sobom, te je od malih nogu upoznala svetske metropole.

"Sa svim tim tinejdžerskim momentima koji su prisutni kod sve dece tog uzrasta, moram da kažem da je Ema jedna dobra devojčica. Dobar učenik. Što kažu ovi koji nas čuvaju, voze – mi znamo Emu, ona uči od svoje druge godine. Sad završava koledž. Ona bi htela u Ameriku, ali kakva Amerika, ko će tako daleko da putuje. Videćemo da to bude negde oko Londona", rekla je Madlena Cepter svojevremeno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Danas, dovoljan je jedan pogled na njen Instagram profil da bi vam bilo jasno da Ema obožava putovanja i umetnost, kao i da je najčešće stacionirana u Londonu gde je studirala psihologiju, i u drugim evropskim metropolama. Mlada naslednica na putovanja ide isključivo privatnim avionom, a destinacije koje posećuju su uglavnom na Azurnoj obali. Najčešće je u Monte Karlu, jednom od najbogatijih mesta u Evropi.

O njenom životu se ne zna mnogo, jer je veoma pažljiva sa onim što objavljuje na Instagramu, te njeni pratioci najčešće vide samo raskoš kojom je okružena.

"Novac vam ne može kupiti sreću, ali bih radije plakala na jahti", napisala je jednom prilikom Ema koja očigledno uživa u raskoši kojom je okružena.

Pročitajte još:USVOJENA ĆERKA NAJBOGATIJIH SRBA PRAVI HAOS NA MREŽAMA: Pozira u provokativnim izdanjima i hvali se novcem i luksuzom

Ćerka najbogatijih Srba i možda i najmlađa milionerka u Srbiji, s obzirom da ima samo 22 godine, u više navrata pokazala je detalje doma u kojem živi, i slobodno se može reći da je samo njena soba veličine prosečnog stana "običnih ljudi" u Srbiji.

Ema Cepter često deli detalje luksuznog stana.
printscreen/instagram 

Ema nikad nije krila da uživa u luksuzu, a svaki detalj pažljivo je dekorisan i uređen. Minimalistički, prostrano, u svetlim tonovima, tako bi najlakše opisali njen dom koji se može videti na Instagramu.

Ali se, ukoliko bacite pogled na njen profil, mogu videti i detalji drugih nekretnina koje su u vlasništvu njene porodice, a koje, kao na narednom primeru, poseduju i ogroman bazen i slično, što se veoma često Ema i deli na mrežama.

Bogatstvo njene porodice procenjuje se na neverovatnih 2.6 milijardi dolara, te njeno uživanje u luksuzu i raskoši ne treba da čudi, a još fotografija lepe Eme pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Ema Cepter neretko postavlja veoma provokativne fotografije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

LJUDI, ČUVAJTE GA KAO OČI U GLAVI! Ovaj auto su svi vozili, A NIKO NIJE NI SANJAO DA ĆE VREDETI BOGATSTVO! Espreso

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!