Kada ste ćerka jedne od najbogatijih srpskih porodica Filipa i Madlene Cepter, logično je da život živite na visokoj nozi. Lepa Ema je od najranijih dana bila okružena luksuzom, i školovana u najboljim evropskim školama, a danas je na univerzitetu u Londonu gde polako privodi kraju studije psihologije. 

O njenom privatnom životu se ne zna mnogo, iako je poslednjih godina to polako menja, s obzirom da je zanosna brineta aktivna na društvenim mrežama. Tako je samo na Instagramu prati preko 14 hiljada pratilaca sa kojima svakodnevno deli svakodnevne trenutke.

Tako se može videti da Ema uživa na visokoj nozi, redovno putuje, ali i poseduje vredne dizajnerske komade vredne na desetine hiljada evra. Takođe, fotografije stana u kojem boravi oduzimaju dah, iako nije poznato da li je u pitanju njena nekretnina u Londonu, ili je to deo porodične kuće.

Inače, zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da su usvojilu malenu Emu

Filip i Madlena sve su priuštili sovjoj mezimici Emi.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

- U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo - rekla je Madlena svojevremeno.

Nema sumnje da je Ema bila i ostala voljeno dete kojem su roditelji priuštili samo najbolje. Tako se redovno može videti kako odmara na luksuznim jahtama dok odmara na egzotičnim lokacijama...

Ema Cepter često deli fotografije sa jahti.
Instagram 

... kao i fotografije iz najelitnijih hotela u kojima boravi...

... a nije joj strano ni da se javlja iz privatnih aviona kojima često leti.

No, to je sve ništa u poređenju sa luksuzom u kojem uživa svakodnevno. Tako, dovoljan je jedan pogled na njenu dnevnu sobu da dođete do zaključka da bi ovde, bez problema, mogla da živi prosečna srpska porodica, bez da se guraju ili "otimaju za prostor". 

Ema Cepter često se hvali slikama iz stana.
Instagram 

Prostrana dnevna soba opremljena je najmodernijim nameštajem i uređena po poslednjim trendovima, te ne čudi zašto Ema često deli selfije odavde.

Ona je u jednom trenutku pokazala kako izgleda njena spavaća soba, a raskoš nije ništa manji nego u dnevnoj...

Ema Cepter pokazala je svoju spavaću sobu.
Instagram 

... a isto važi i za prostrano kupatilo u kojem je sve pod konac. 

U isti mah, Ema neretko deli i fotografije koje su nastale u porodičnom domu nalik na dvorac.

Ema Cepter živi u domu koji je poput dvorca.
pritnscreen/instagram 

Ono što je primetno odmah je da nema suvišnih detalja, te da je enterijer pažljivo, minimalistički uređen.

Bilo kako bilo, nema sumnje da Ema živi život o kakvom mnogi maštaju. "Novac vam ne može kupiti sreću, ali bih radije plakala na jahti", napisala je jednom prilikom mlada bogata naslednica koja očigledno uživa u raskoši kojom je okružena, a još neke detalje njenog života na visokoj nozi pogledajte na fotografijama u nastavku.

Bonus video:

Račun bogataša Tiktok/theeuropeankid

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!