Navikli smo da se poznati često hvale svojim imetkom i luksuzom, skupim putovanjima, automobilima i vilama, no, neretko istim putem krenu i njihovi naslednici koji odrastaju "zadojeni" bogatstvom i koji uživaju u stvarima o kojima većina ljudi može samo da mašta.

Oni imaju sve najbolje i najskuplje na dohvat ruke, i nemaju problem da deliće svog života pokažu i na društvenim mrežama. Tako je, primera radi, mlada influenserka Đina Džinović nedavno otkrila kadrove iz porodične vile za koju se tvrdi da vredi preko dva miliona evra, a slično je uradila i lepa Ema, naslednica Zepter imperije, a od pogleda na nekretnine u kojima provode dane nema kome ne bi zastao dah. 

Đina Džinović

Mlada influenserka i ćerka dizajnerke Meline Džinović i proslavljenog pevača Harisa odrasla je zadojena bogatstvom, a na njenom Instagramu često se mogu videti detalji impozantne vile u kojoj živi.

Moderno zdanje poseduje i bazen, asvaki deo pažljivo je dizajniran i po poslednjim trendovima.

Inače, kako su pisali domaći mediji, u ovaj projekat pevač je uložio oko dva miliona evra, a radovi su trajali gotovo četiri godine jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i izgrađeni zidovi rušili kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je pevač pričao i javno.

Vila Harisa Džinovića procenjena je na 2 miliona evra.
printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK 

Razlog što je vila građena laganim tempom je što se u njoj nalazi veliki broj zahtevnih detalja, kao i sadržaja koji više odgovaraju luksuznim hotelima.

Kuća Džinovićke je sva u zlatnim detaljima.
Instagram 

U donjem nivou kuće nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta.

U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem, kako zaslužuje pevač ovakvog glasa, je muzički studio, a sve ovo često se može videti na objavama na mrežama mlade influenserke.

Ema Cepter

Ćerka najbogatijih Srba i možda i najmlađa milionerka u Srbiji, s obzirom da ima samo 22 godine, u više navrata pokazala je detalje doma u kojem živi, i slobodno se može reći da je samo njena soba veličine prosečnog stana "običnih ljudi" u Srbiji.

Ema Cepter ima ogroman stan.
Instagram 

Ema nikad nije krila da uživa u luksuzu, a svaki detalj pažljivo je dekorisan i uređen.

Minimalistički, prostrano, u svetlim tonovima, tako bi najlakše opisali njen dom koji se može videti na Instagramu.

Ali se, ukoliko bacite pogled na njen profil, mogu videti i detalji drugih nekretnina koje su u vlasništvu njene porodice, a koje, kao na narednom primeru, poseduju i ogroman bazen i slično, što se veoma često Ema i deli na mrežama.

Pročitajte još i KAKO IZGLEDAJU DOMOVI NAJBOGATIJIH SRPKINJA.

Bonus video:

Đina Džinović došla da podrži dečka Vojaža Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!