Tv lice Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, godinama je bila deo toplog porodičnog doma sa sestrom i roditeljima, a potom je odlučila da osnuje svoju porodicu sa izabranikom Milošem Ivanovićem, s kojim se venčala pre otprilike 3 godine. Njihova srećna priča obogatila se rođenjem sina Vida.

Dragana Džajić i Miloš
Instagram 

Iako su poznate ličnosti, Dragana i Miloš su često bili u centru pažnje javnosti, budući da je i Miloš brat poznate teniserke Ane Ivanović. Ipak, želeli su privatnost za svoju porodičnu idilu, zbog čega su izabrali život daleko od gradske vreve, u elitnom naselju ispunjenom zelenilom.

Iako retko dele svoj privatni život u javnosti, povremeno Dragana na društvenim mrežama podeli nekoliko slika svog doma. Iz tih slika možemo zaključiti da su odabrali pastelne boje za enterijer, sa skupim i naizgled udobnim nameštajem. Njihova kuća je prilagođena porodičnom životu i svemu što je potrebno za njihovog sina Vida.

Instagram Raskošan dom Dragane Džajić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!