Pre nekoliko godina mnogi su se iznenadili kada su se saznalo da su Dragna Džajić i Miloš Ivanović u vezi. Par je skrivao uspešno svoju ljubav, te je zato mnoge iznenadila vest da su njih dvoje zajedno jer nikada nije bilo nikakvih navoda.

Džajina ćerka i brat čuvene teniske zvezde Ane Ivanović ubrzo su poneli titulu jednog od najlepših parova sa domaće scene, lepi, mladi, uspešni... kao stvoreni jedno za drugo.

Dragana i Miloš se od fatalnog susreta više nikada nisu ni razdvajali, a svoju ljubav krunisali brakom, a zatim dobili i sina, kojem su dali ime Vid. Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja u teretani, a njihove porodice su se družile odavno, međutim oni se nisu poznavali.

dragana džajić i miloš ivanović imaju sina vida
Instagram 

"Mi smo se upoznali kasno, ali naše porodice su se družile. Moj otac je s njegovim dedom bio dobar prijatelj, a Miloša sam upoznala preko našeg prijatelja u teretani", otkrila je lepa Džajina ćerka.

"Sličan se sličnom raduje. Miloš je predivan čovek i božanstven muž. Iz te ljubavi dobili smo sina... Uživam, jer smo se stvarno našli. Moji roditelji su 30 godina u braku i Miloševi roditelji su dugo u braku", pričala Dragana jednom prilikom u emisiji „Magazin In" i nije se tu zaustavljala.

Popularni par retko se može videti u javnosti. Dragana i Miloš odlučili su se za miran život, van reflektora, daleko od očiju javnosti, iako su njihove porodice slavne i često zastupljene u medijima. 

Dragana je nekoliko puta govorila o tome kako se dosta mučila da ostane u drugom stanju, ali kako se trud napokon isplatio i na svet je došao mali Vid.

"Mnogo puta dobijala sam ‘ne’ kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u sebe", rekla je Dragana za Story.

Instagram Ljubavna priča slavnog para

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!