Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović godinama su u skladnom braku.

Čini se da je njihova ljubav jača iz dana u dan, a za sve ove godine dobili su i dva sina. Ipak, sam početak njihove veze nije išao "kao po loju". 

Ana ivanović i Bastijan su u srećnom braku.
Instagram 

Fudbaler je tada bio u vezi sa manekenkom Sarom Brandner. Nakon 7 godina, i zajedničkog života stavio je tačku na njihov odnos i ušao u vezu sa srpskom teniserkom, a onda je usledio pakao.

Bastijan je pre Ane bio u vezi sa manekenkom Sarom Brandner.
Ges/Markus Gilliar / AFP / Profimedia 

Nemački mediji bili su nemilosrdni prema novopečenom paru. Anu su optuživali da je uništila Bastijanovu vezu, te da je fudbalera koji je navodno trebalo i da se venča sa Sarom preotela.

Anu ivanović su na početku urnisali nemački mediji.
Instagram 

Ipak, vremenom su svi "legli na rudu", i situacija se smirila. Ana je postala "nemačka snajka", Bastijan "srpski zet", za šta se često šalio da su mu danas omiljene reči. Danas se u njihovom domu pričaju čak tri jezika:srpski, nemački i engleski.

Bivša teniserka se, naime, trudi da nauči nemački, a Bastijan se trud da nauči srpski, međutim, ono što je iznenadilo sve je šta je to što je Ana prvo morala da nauči kada se smuvala sa fudbalerom. Kako je ispričala jednom prilikom, Švajnštajger ju je prvo naučio da izgovori rečenicu: "Ne, hvala, srećno sam zaljubljena".

ana Ivanović je morala da nauči rečenicu na nemačkom kada se upoznala sa bastijanom.
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- To se dogodilo nakon našeg prvog sastanka, u Minhenu. Rekao je da, ako mi se neko obraća na nemačkom, treba da izgovorim ovu rečenicu. To je tako smešno i tipično za Bastijana - rekla je lepa Ana, piše Glossy.

Ana ističe da se Bastijan još od početka njihove ljubavne veze dosta trudio da nauči srpski jezik.

- Od početka se trudio da nauči srpski, naročito da bi impresionirao svoju taštu - rekla je Ana, a još njenih fotografija sa Bastijanom pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Star Press / Splash / Profimedia, printscreeen/instagram Ana i Bastijan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!