Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proslavili su šestu godišnjicu braka. Iako su svoju ljubav ljubomorno čuvali od očiju javnosti, jasno je da su emocije između njih i dan-danas izuzetno jake, što potvrđuje i Anina objava na Instagramu.

Ona je okačila zajedničku fotografiju i napisala: "Biram te i ponovo bih to uradila. Srećna godišnjica". Kratko i jasno!

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proslavili su šestu godišnjicu braka.
Instagram 

I Bastijan je imao sličnu posvetu. "Šest godina kasnije i i dalje bih rekao DA, bilo kada. Srećna godišnjica".

Bastijan Švajnštajger čestitao je godišnjicu supruzi.
Instagram 

Inače, Ana i Bastijan venčali su se 13. jula 2016. godine, a za šest godina ljubavi dobili su i dva sina, Luku i Leona. Danas uživaju u skladnom porodičnom životu, i spadaju u one IT parove koji oduševljavaju ljude na svakom koraku svojom srdačnošću i kulturom. 

Međutim, situacija u prošlosti bila je potpuno drugačija. Naime, nije tajna da je Bastijan pre Ane bio u dugoj vezi sa manekenkom Sarom Brandner. Nakon 7 godina, i zajedničkog života stavio je tačku na njihov odnos i ušao u vezu sa srpskom teniserkom, a onda je usledio pakao.

Bastijan je pre Ane bio sa Sarom Brandner
Ges/Markus Gilliar / AFP / Profimedia 

Nemački mediji bili su nemilosrdni prema novopečenom paru. Anu su optuživali da je uništila Bastijanovu vezu, te da je fudbalera koji je navodno trebalo i da se venča sa Sarom preotela. 

Šuškalo se da su se Bastijan i Ana zaljubili 2014. nakon što su neko vreme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominovala fudbalera za ledeni izazov. Potom je on uzvratio nominacijom njenom bratu Milošu.

"Na početku su Bastijan i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje da govori o njemu", izveštavali su nemački mediji tada. Ulazili su u detalje o Ani, govoreći kako je Bastijan ostavio devojku zbog zavodnice sa Balkana.

Instagram Sara Brander

Čak su u nemačkom tabloidu 2014. išli toliko daleko da su uporedili Saru s Anom. Istakli su da je teniserka brineta i škorpija u horoskopu, a da je manekenka plavuša i strelac.

Sare Brander bila je bivša Bastijanova devojka.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pri tome su pisali da Ana govori ruski, engleski, nemački i francuski uz svoj materinji srpski jezik, a Sara samo nemački i engleski.

Ana Ivanović se ipak udala za Bastijana iako su mediji bili protiv.
Star Press / Splash / Profimedia 

Komentarisali su da je teško odrediti koliko Sara zarađuje, a Ivanović je tada imala zaradu od pet miliona evra, dok sada prema podacima ima imovnu vrednu 16 miliona dolara.

Anu Ivanović su na početku veze sa Bastijanom poredili sa njegovom bivšom devojkom.
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Išli su toliko daleko da su naglasili da Ana ima 14 kila više nego Sara. Javnost je otvoreno bila na strani manekenke i navijala da vrati Bastijana nazad, ali do toga nije došlo. 

Bastijan i Ana su istrajali i pustili emocije da ih vode, a danas su jači i srećniji nego ikada pre, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!