Suprug Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger nedavno je prešao 13 miliona pratilaca na Instagramu pa je u znak zahvalnosti snimio video u kome je odgovarao na pitanja koja su mu stizala iz celog sveta, a za fanove iz Srbije najzanimljiviji su bili odgovori na pitanja vezana za našu zemlju i njegovu suprugu, bivšu teniserku Anu Ivanović.

Švajnštajger je, čini se, jednako omiljen i dobrodošao u našoj zemlji koliko i Ana a i on je više puta pokazivao istu ljubav prema Srbiji, ali o njenoj porodici.

Čini se da smo o porodici Ane Ivanović verovatno do sada naučili gotovo sve, ali ne i koje je, za sve ove godine njenog braka sa Bastijanom Švajnštajgerom, njegovo omiljeno jelo za doručak i srpske reči.

Bastijan je ovom prilikom na svom Instagramu otkrio fanovima da su mu omiljene srpske reči "ajde" i "zet" koje je i preveo na engleski jezik.

Ipak, odgovorio je i na pitanje koje mu je omiljeno jelo iz srpske kuhinje. Reč je o prženicama, koje, kako je naveo, traži da mu Ana često pravi za doručak.

bastijan švajnštajger otrki šta navjiše voli za doručak.
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u porodičnoj oazi u Austriji, a koliko su su srećni u skladnom braku, govore i njihove zajedničke fotografije na kojima izgledaju zaljubljeno kao prvog dana. Iz ljubavi rodila su se i dva sina, a o svom privatnom životu retko kada pričaju javno.

Više fotografija srećnog para možete pogledati u nastavku:

Star Press / Splash / Profimedia, printscreeen/instagram Ana i Bastijan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!