Iako se već nekoliko godina ne bavi tenisom, Ana Ivanović je, čini se, popularnija nego ikada. Ispunjenost i srećan život pronašla je sa Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim uživa u porodičnoj oazi u Austriji.

Njih dvoje godinama uživaju u skladnom braku, a po svemu sudeći vole se kao prvog dana. Iz ljubavi rodila su se i dva sina, a o svom privatnom životu retko kada pričaju javno.

Čini se da smo o porodici Ane Ivanović verovatno do sada naučili gotovo sve, ali ne i kako se, za sve ove godine njenog braka sa Bastijanom Švajnštajgerom, uklopila u njegovu porodicu.

Švajnštajger je, čini se, jednako omiljen i dobrodošao u našoj zemlji koliko i Ana a i on je više puta pokazivao istu ljubav prema Srbiji, ali o njegovoj porodici nije se mnogo toga pisalo.

Ana Ivanović se lepo uklopila u Bastijanovu porodicu
pritnscreen/instagram 

Dok ovih dana promovišu Bastijanovu biografiju "Jedan od vas", poznati supružnici pokazuju koliko su u prethodnim godinama naučili jedno o drugom, a Ana je svakako imala vremena i da upozna porodicu bivšeg fudbalera.

U njenom najužem krugu nalaze se majka Monika, otac Alfred i brat Tobijas i svi su veoma lepo dočekali Anu kao novog člana porodice Švajnštajger.

Dok Bastijan rado deli fotografije sa ocem i bratom, majku bivšeg fudbalera je teško ugledati ne društvenim mrežama. Ona bira takav način, dok Aninom svekru Alfredu po svemu sudeći nešto manje teško pada da ga sin podeli sa čitavim svetom.

Ana Ivanović se navodno dobro slaže sa nemačkom rodbinom svog supruga.
printscreen/instagram 

Jasno je na koga je nemački sportista povukao svoju genetiku budući da se mnogi slažu da prilično liči na oca, a kada vidite i njegovog brata Tobijasa jasno je da su geni odradili svoje.

Ana se navodno dobro slaže sa nemačkom rodbinom, a otkako žive u Vestendorfu u Austriji izgleda da im je Bastijanov otac na samo pola sata vožnje kolima.

Ana Ivanović se teže sporazumeva sa Bastijanovim roditeljima
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bivša teniserka se ipak još uvek nešto teže sporazumeva sa Bastijanovim roditeljima budući da nemački jezik još nije sasvim savladala.

- To mi predstavlja problem, još učim da govorim nemački a onda mi oni dođu sa bavarskim- bila je iskrena jednom prilikom.

Ipak, to je ne sprečava da ima fenomenalan odnos sa porodicom svog supruga, a prema zajedničkim fotografijama jasno je da su je veoma lepo prihvatili.

Instagram Porodica Batijana Švajnštajgera je lepo prihvatila srpsku teniserku Anu Ivanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!