Nekadašnja teniserka broj 1 okončala je svoju karijeru pre pet godina. Tog 28. decembra 2016. godine, Ana Ivanović je saopštila da je završila profesionalnu karijeru putem Fejsbuka.

- Zdravo svima, hvala što ste mi se pridružili. Nisam nigde ovo objavila, zaslužujete da čujete prvi. Nema drugog načina da ovo kažem. Odlučila sam da se penzionišem. Bila je ovo teška odluka, ali ima dosta razloga za slavlje.

Ana Ivanović ističe da je zahvalna na svemu što je do sada postigla u svojoj karijeri.
Instagram 

Jednostavno, da biste bili na vrhu morate da budete u vrhunskoj formi. Mogu da igram samo ako sam na svojim standardima, a to usled problema koje sam imala sa povredom nisam mogla više - rekla je Ana te godine.

Ovoga puta, pred sam kraj 2021. Ana je odlučila da napravi video snimak sa retrospektivom svojih uspeha, a tom prilikom je otkrila koliko joj bitan datum - 28. decembar.

Ona danas uživa u svom životu, ispunjena ljubavlju porodice i zadovoljstvom. Suprug Bastijan i sinovi Luka i Leon glavni su joj oslonci i podsetnici da je na pravom putu.

Ana Ivanović ne krije sreću jer je u stabilnom braku sa Bastijanom.
Instagram 

Od malena odlučna i sigurna u sebe prenela je te osobine i na teren, a da nikada nije posumnjala u ispravnost svojih odluka, potvrdila je i danas.

Ana je objavila kratak video sa fotografijama nastalim na terenu kako bi obeležila pet godina od povlačenja.

- Pre pet godina sam najavila okončavanje moje karijere. Bilo je uspona i padova, ali sam uživala u svakom momentu. Zahvalna sam za sve što sam do sada postigla, za to ko sam sada i radujem se onome što mi predstoji.

Hvala vam na podršci koju sam dobijala sve vreme - napisala je nekadašnja teniserka u opisu snimka na Instagramu.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!