Jelka Ane Ivanović bila je prava "zvezda" društvenih mreža prošle godine.

Od momenta kada je okačila fotografiju na društvene mreže, nastao je, slobodno možemo reći, mali haos, jer "kako to da neko ko ima toliko novca nema raskošnu jelku vrednu hiljade evra" kao druge zvezde.

Umesto toga, Ana i njen suprug izabrali su skromno drvce koje su oktili sa puno ljubavi i koje je bilo sasvim dovoljno da donese praznični duh u njihov dom, ali prosto "hejterima" na internetu njena jelka bila je trn u oku.

Od vulgarnih komentara na račun "muža Nemca, jer joj je valja Srbin", preko opaski da je "već zaboravila kad je "njen Božić", pa do onih koji se pitaju ima li Ana uopšte para kad joj je jelka "tako jadna", došlo se i do saveta da "opere zavese".

Ružno i potpuno bespotrebno.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger bili su na meti kritika zbog novogodišnje jelke.
Instagram 

Ironija je jer bi ih sačekali isti komentari i da je njihova jelka bila raskošno okićena. Onda bi verovatno bilo - ljudi nemaju za najosnovnije, a vi se bahatite.

Ana i njen suprug okitili su svoj dom i ove godine, i napravili pravu malu bajku za svoje sinove, što smo mogli da vidimo na Instagramu, a proslavljena teniserka se sada obratila pratiocima i čestitala Božić širokog osmeha i sa istom onom jelkom u pozadini.

Ana Ivanović čestitala je Božić uz široki osmeh.
pritnscreen/instagram 

Zlonamerni komentari je nimalo nisu pokolebali, te je drvce okitila ponovo u svom prepoznatljivom fazonu - minimalistički i odmereno.

Ana Ivanović ponovo je okitila istu jelku u prepoznatljivom fazonu.
pritnscreen/instagram 

Božić je čestitala kratkom porukom i emodžijem jelke i jedno je jasno - komentari na račun njenog drveta nimalo je ne dotiču, niti mogu skinuti njen osmeh sa lica, a još detalja njihovog divno ukrašenog doma pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u praznicima

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!