Dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera već je postao mesto praznične euforije, a njih dvoje kao i uvek potrudili su se da za sinove Leona i Luku naprave pravu bajku.

U porodici Ivanović - Švajnštajger praznici traju od početka decembra pa do polovine januara, kako bi obeležili oba Božića, a dečaci obožavaju atmosferu, koja je tada prisutna u njihovom domu.

Već sada dom Ane Ivanović miriše na praznične poslastice, u kojima njeni sinovi uživaju, a koje neretko i svo četvoro porodično prave.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u novogodišnjim praznicima.
Famous/Avalon / Avalon / Profimedia 

Ovoga puta mama i tata izabrali su i okitili jelku, a pažljivo biraju poklone koje će njihovi sinovi otvarati 31. u ponoć. Ana i Bastijan odlučili su se za klasične boje ukrasa, kojima dominiraju crvena i zlatna boja, a sve odiše pravom porodičnom toplinom.

Svoju prodičnu oazu mira pronašli su u austrijskom gradiću Vestendorf, a kako izgleda njihova praznična idila pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u praznicima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!