Iako bi svako rekao da mogu da budu sa kim požele, naše poznate ali i manje poznate dame, sreću su pronašle sa strancima. One su čist dokaz da ljubav ne zna za granice, kao i da daljina onu istinsku nikada neće razdvojiti.

Postoji mnogo dama koje su udate za milionere, a da ih javnost ne zna, a postoje i one koje je popularnost i slava odvela van granica naše zemlje.

Neke Srpkinje, koje su se udale za strance, ni ne znamo.
Instagram 

Koje Srpkinje su udate za strance?

Ana Ivanović

Naša najlepša teniserka Ana Ivanović je od 2016. godine u braku sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a imaju i dvoje dece. Važe za jedan od najstabilnijih parova, a kada su se upoznali 2014. godine, pisalo se da je Bastijan zbog Ane raskinuo vezu sa manekenkom, koja je trajala sedam godina.

Ana Ivanović je samo jedna od Srpkinja koja je udata za stranca.
screenshoot/instagram 

- Podržavamo se jer znamo kroz šta je prolazio onaj drugi. Oboje znamo koliko je nekada bila teška odvojenost od porodice, koliko je izazovno bilo da fizički i mentalno dostignete svoje granice. Oboje znamo šta je predaja, ali Bastijan takođe zna i uzbuđenje kada se penjete na planinu Olimp, kada osvajate titule.

Sve smo to prošli oboje. Zato sada oboje jednako cenimo što smo u novim fazama naših života i jednako nastojimo da se posvetimo porodici koju smo zasnovali, da uživamo u svemu što smo propuštali - rekla je Ana jednom prilikom o njihovom braku za "Story".

Ivana Berendika

Članica grupe "Models" sreću je pronašla sa Tomasom Jermolukom, jednim od osnivača "Gugla". Venčali su se 2005. godine, a 2016. su dobili blizance.

Ivana Berendika udata je za osnivača Gugla.
BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Upoznala sam ga kada sam imala 25 godina i već tada, prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - rekla je jednom prilikom medijima.

Nataša Stanković

Rođena je 4. marta 1992. godine u Požarevcu. Godinu ipo dana je starija od svog verenika, igrača kriketa Hardika Pandaje. Godine 2012. preselila se u Indiju kako bi ispunila svoj san. Počela je da radi kao model za razne poznate brendove, zbog čega je stekla veliku popularnost u Indiji. Debitovala je u bolivudskom filmu "Satyagraha" 2013. godine.

Nataša Stanković udata je za najplaćenijeg igrača kriketa u Indiji.
Instagram 

Njen verenik Hardik Pandja, sa kojim je 30. jula prošle godine dobila sina, jedan je od najplaćenijih kriket igrača u Indiji. Njegova trenutna vrednost procenjuje se na 1,5 miliona dolara. Fanovi su ludi za njim, kao i za kriketom - mahom zbog njega.

Branka Katić

Suprug naše legendarne glumice je Britanac, režiser i producent Džulijan Farino. Upoznali su se u Londonu i imaju dvoje dece.

- Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - rekla je srpskim medijima Branka.

Anika Božić Al Saraj

Ona je uspešna manekenka koja se pre sedam godina udala za arapskog princa i milionera Jusufa Al Saraja, poreklom iz Palestine. Sa njim ima sina, a na društvenim mrežama često pokazuje da vodi luksuzan život.

Anika Božić udata je za milionera koji je poreklom iz Palestine.
Instagram 

Zbog bogatstva koje poseduje, Jusufa nazivaju "arapskim princem", zbog čega je automatski i Anika dobila nadimak "arapska princeza". Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla je u Beogradu i potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa.

Par živi na relaciji Kairo - Pariz.

Jelena bin Drai

Nekadašnja Miss Jugoslavije se udala za arapskog biznismena Saida bin Draia 2008. godine u Dubaiju. Bili su u vezi od 2003. godine, a danas imaju troje dece.

Ona se jednom prilikom osvrnula na tračeve da njen muž ima harem žena na duhoviti način.

Jelena bin Drai udata je za arapskog biznismena.
Instagram 

- Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog onda pod Bin Drai Capital vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor, obdanište i još po koju firmu.

Danijela Rajić

Rodila se 12. novembra 1990. godine u Kvinsu, u Njujorku. Danijela je svojevremeno radila kao go-go igračica na Floridi, a ona i Pol Džordž upoznali su se u Majamiju.

Danijela je sa košarkašem ostala u drugom stanju, a budući da je negirao da je otac deteta, ona ga je tužila. Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak roditelj ove malene devojčice.

Danijela Rajić udata je za NBA košarkaša.
screenshoot/instagram 

Kako pišu mediji, usledila je nova Danijelina tužba, i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da abortira. Ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici.

Nakon suđenja, Danijela Rajić i NBA košarkaš su ipak našli zajednički jezik i nastavili su svoju vezu. U međuvremenu, njih dvoje su dobili još dvoje dece.

Sandra Meljničenko

Čuvena članica grupe "Models" već dugo je u braku s ruskim milionerom Andrejem Meljničenkom. Upoznali su se 2003. godine na Azurnoj obali. Pisalo se da je njihovo venčanje koštalo tri miliona funti. Imaju troje dece.

Sandra Meljničenko udata je za ruskog milionera.
BUDJUBASIC/CROPIX / Sipa Press / Profimedia 

- Ne znam da li sam imala sreću ili je tako u svakom braku, ali Andrej i ja se toliko dobro slažemo da čak nemamo potrebu da pravimo kompromise. Praktično, nama se ništa nije promenilo otkad smo se venčali. Mi smo se našli i zabavljamo se, u pravom smislu te reči.

Čini se kao da se igramo braka. Velika je istina da se sreća ne može kupiti parama. Mislim da je zdravo posvađati se s vremena na vreme, ali sa Andrejem je to gotovo nemoguće. Toliko je staložen da imam utisak da bi se smeškao čak i kad bih počela da vrištim - rekla je ranije za "Story".

Ivana Božilović

Rođena Beograđanka se kao mala sa roditeljima preselila u Čikago gde je i odrasla. Bavila se glumom i modelingom, a imala je sreće da se uda za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača istoimene kompanije za proizvodnju guma.

Ivana Božilović udata je za osnivaća kompanije za proizvodnju guma.
Instagram 

Bogati par je 2009. godine dobio sina Adama Bruksa, a dve godine kasnije i ćerku Anju Jasmin. Endrju je vlasnik restorana u San Dijegu i generalni menadžer porodične vinarije. O njihovom zajedničkom životu ne zna se mnogo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!