Sestre Petra i Tamara Eklston viđene su na odmoru u poznatom meksičkom letovalištu Los Kabos. Dame su dan provele na plaži s decom, a paparaci nisu propustili ni jedan trenutak dok su ih fotografisali.

Ovoga puta, devojke nisu snimljene sa svojim jačim polovinama, ali poznato je kako su obe trenutno srećne u ljubavi, iako na tom području nije baš sve uvek bilo bajno.

Tamara je od 2013. godine u srećnom braku s preduzetnikom Džejom Ratlandom s kojim ima dve ćerke, a iza sebe je imala niz propalih veza od kojih joj se jedna posebno urezala u pamćenje.

Tamara i Petra Eklston konačno su srećne u ljubavi.
SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, Tamara se sa 17 zaljubila u Dereka Rozea, a nakon deset zajedničkih godina, usledio je raskid, a on je osuđen na četiri godine zatvora zbog ucene.

Od Tamare je tražio isplatu od 200 hiljada funti ili će prodati svoju stranu priče, što je ona kategorički odbila.

"On je bolesni nasilnik, odvratno ljudsko biće i ne jednostavno ne mogu da verujem kome sam posvetila svoje vreme. Mislim, nakon svega, osećala sam se zgroženo. Osećala sam se kao da je već prodao priču, zaradio i mojoj porodici priredio toliko stresa", ispričala je potresena Tamara svojevremeno u intervjuu za Daybreak.

Tamara Eklston imala je buran ljubavni život.
Michael Melia / Avalon / Profimedia 

Sa druge strane, Petra iza sebe takođe ima niz propalih veza, sve dok u njen život nije ušao verenik Sem Palmer. Petra s njim ima ćerku, a iako su venčanje odložili iz nepoznatih razloga i dalje su srećni zajedno.

Ipak, pre nego je upoznala čoveka svojih snova, imala je turbulentan brak s kontroverznim bogatašem Džejmsom Stantom koji je potrajao od 2011. do 2017. godine.

Instagram Petra Eklston sreću u ljubavi našla je pored Sema Palmersa

Par ima i troje dece, a navodno je Stant bio fizički nasilan prema bogatoj naslednici. Takođe, kako je sama otkrila, psihički ju je maltretirao i varao, a poznato je kako je obožavao da pije, drogira se i provodi, a svojevremeno je bio prisiljen da proglasi i bankrot zbog divljeg načina života i loših poslovnih odluka.

Razvod su pratile užasne uvrede Stanta, koji nimalo nije štedeo Petru, ali ni njenu porodicu. U jednom intervjuu on je Petrinog oca, čelnog čoveka Formule 1 Barnija Eklstona, nazvao "patuljkom", a njenu majku Slavicu okarakterisao je kao "lejdi Magbet".

Petra Eklston imala je stresan razvod.
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svoju bivšu ženu nazvao "užasnim ljudskim bićem", i dodao je kako mu je ona za sva vremena uništila reputaciju.

Inače, roditelji slavnih sestara su šef Formule 1, Barni Eklston i njegova druga supruga, Slavica Radić. Slavica je imala skromne početke, a zarađivala je kao model. Kada se razvela od Barnija, postala je jedna od najbogatijih žena na svetu.

Brakorazvodna parnica 11. marta 2009. godine trajala je tačno 58 sekundi, koliko je bilo potrebno da sudija pročita rešenje. Brzo i lako su se dogovorili oko podele imovine. Slavici je pripalo više od milijardu dolara vrednih nekretnina i udeo u dionicama Formule 1.

Slavica i Barni Eklston razveli su se 2008. godine.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!