Ana Ivanović i Novak Đoković nekad su bili izuzetno bliski prijatelji. Teniske zvezde Srbije privlačile su pažnju gdegod da su se pojavile, a urnebesni intervjui i skečevi na terenu i van zasmejavali su svet ostavivši utisak iskrenog i dubokog prijateljstva koje vezuje ovo dvoje sportista.

Međutim, godine su prolazile, a njihov odnos menjao se bespovratno. Doduše, Ana se svojevremeno osvrnula i na njihovo prijateljstvo i otkrila koliko je Novak uticao na njenu karijeru.

- Zajedno smo odrasli u Srbiji i počeli smo da igramo tenis u slično vreme - ja godinu dana kasnije. Tada smo imali 10 ili 11 godina i igrali smo mnogo malih turnira u Srbiji. Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. Tokom godina on je imao svoj put i ja sam imala svoj, ali ono što je postigao zaista je neverovatno.

Ana Ivanović i Novak Đoković nekada su bili veliki prijatelji.
Shutterstock 

Ipak, stvari su se menjale, a najbolji dokaz je i situacija početkom godine kada se penzionisana teniserka našla na udaru kritika jer nije podržala nekadašnjeg druga kada se našao u problemu u Australiji. Tada su mnogi ostavljali uvrednjive komentare na njenom profilu jer nije Novaka javno podržala.

"A podrška za Novaka? Sramota!", "Ni reči o Novaku?", "Zaboravila si kakva ti je podrška Novak bio", "Tvoje ćutanje me je veoma razočaralo", "Je'l moguće da nisi Novaku poslala ni jednu reč podrške?"... samo je delić onoga što su pisali njeni pratioci.

Ana Ivanović i Novak Đoković nekada su bili nerazdvojni.
- / The Photo One / Profimedia 

Ipak, prošle godine Ana je uoči AO ima za Novaka samo reči hvale.

- Novak je ikona u Srbiji! On je sjajna osoba. Mislim da svi tu njegovu harizmu mogu da vide i na terenu - rekla je tada Ana za Stats Perform na Eurosportu i dodala:

"To kako ostaje miran i pribran je za mene nešto super zadivljujuće. Nije mu uvek lako u vrelini meča, u teškim i odlučujućim poenima da bude u stanju da uvek odigra najbolje, da ostane miran. To je zaista nešto posebno", zaključila je.

Ana je prošle godine podržala Novaka.
Shutterstock 

Međutim, nakon Vimbldona na kom je naš proslavljeni teniser osvojio još jednu titulu, neke stvari su, prema mišljenu fanove, sada potpuno jasne. Naime, Ana i Bastijan pratili su sve mečeve od početka takmičenja. Međutim, finalni je ipak propustila, te je podrška Novaku sa tribina ovog puta izostala.

Ana Ivanović nije podržala Novaka na finalu vimldona.
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Da li je u pitanju puka slučajnost, nije poznato, iako se zna da bračni par finale Vimbldona do sada nikad nije propustio, a da li će odnos Ane i Novaka u budućnosti biti bolji, pokazaće samo vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!