Ana Ivanović možda jeste godinama u skladnom braku sa proslavljenim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, ali verujemo da još ima onih koji se sećaju njenog bivšeg momka, nekadašnjeg tenisera Marka Stiltana.

Mark je doduše tenis danas ostavio daleko iza sebe, ali ne i prijateljstva koja je stekao baveći se ovim sportom, te je i dalje u bliskom kontaktu sa Novakom Đokovićem.

Danas je ovaj zgodni biznismen srećno oženjen Ruskinjom, a teniski reket zamenio je radom u porodičnoj firmi koja se bavi izradom jahti i aviona.

Mark Stiltano danas radi u porodičnoj firmi koja se bavi izradom jahti i aviona.
pritnscreen/instagram 

Zanimljivo je i da je upravo Novak taj koji je Marka upoznao sa Anom.

Novak Đoković je taj koji je Marka Stilitana upoznao sa Anom Ivanović.
pritnscreen/instagram 

Emocije su brzo buknule, a slavna teniserka ga je veoma brzo i upoznala sa porodicom, odnosno, barem se tako šuškalo. Nažalost, veoma brzo usledio je kraj ljubavi - već u junu te godine.

Paparaco fotke koje su nastale prilikom njihove posete Beogradu otkrile su da im u vezi nisu cvetale ruže, jer je Ana sedela bez šminke i u tišini, dok je Mark nezainteresovano vreme provodio na svom telefonu.

Ana Ivanović nije dugo bila u vezi sa Markom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njihov odnos u tom trenutku ni najmanje nije bio romantičan, jer se do tada nikada nisu ustručavali da pokažu međusobne simpatije i najviše vremena provodili su upućeni jedno na drugo, u razgovoru ili razmenjujući emocije. Tako je nakon skoro godinu dana ljubavi, početak leta doneo kraj njihove strasne romanse, a inicijator raskida bila je upravo uspešna teniserka koja je nakon toga ponovo uživala u statusu solo devojke.

Ana Ivanović je nakon raskida sa teniserom uplovila u vezu sa Bastijanom.
Instagram 

Takođe, pričalo se da je Mark, pre Ane, bio u vezi sa srpskom Plejboj zečicom Anastasijom Buđić. Ana je nakon toga upoznala i Bastijana, dok je zgodni Mark ljubav našao sa lepom ruskom manekenkom Ingom Kisiljevom, a venčali su se u Monte Karlu u avgustu 2018. godine.

Mlada je nosila neobičnu venčanicu u mornarskom stilu.

Venčanju je, očekivano, prisustvovao i Novak Đoković, a široki osmesi pokazali su da biznismen sija od sreće.

Sudeći po društvenim mrežama, Mark je postao i otac, a na Instagramu deli idilične prizore iz njegovog porodičnog života, a još njegovih fotografija sa novom izabranicom pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Mark Stiltano, bivši dečko Ane Ivanović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!