Iako su se Novak i Jelena Đoković upoznali još u ranoj mladosti, ipak nisu jedno drugom prva i jedina ljubav.

Pre nego što su se sreli i shvatili da su stvoreni jedno za drugo, oboje su imali veze o kojima se veoma malo zna.

Naime, u vreme dok se još prezivala Ristić, Jelena je volela tenisera Ivana Bjelicu Gileta, naočitog Beograđanina, koji danas ima 37 godina. Njihova veza ipak nije potrajala, a Novak se u to vreme zabavljao sa Lidijom Popović, poznatijom kao Lejdi Li.

Ubrzo potom upoznala je Novaka, a njihova ljubavna priča je već svima dobro poznata.

Ivan Bjelica bio je u vezi s Jelenom Đoković.
inastagram 

Jelenina kratkotrajna romansa sa Novakovim kolegom brzo je pala u zaborav, ali ime Ivana Bjelice nastavilo je da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Pre pet godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je plavokosa glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog „Instagram“ profila.

Hristina Popović i Ivan Bjelica godinama su bili u vezi.
ATA Images/Antonio Ahel 

Mada se, nekoliko meseci kasnije, proneo glas da su Hristina i Ivan probali da daju drugu šansu svojoj ljubavi, ispostavilo se da od pomirenja nema ništa. 

I dok je Jelena sreću pronašla pored najboljeg tenisera na svetu, o trenutnom emotivnom statusu njenog bivšeg partnera, takođe tenisera, Ivana Bjelice Gileta trenutno se ne zna apsolutno ništa.

Shutterstock Jelena I Novak Đoković Zajedno su 15 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!