Novak Đoković se nakon finalnog turnira Dejvis kupa vratio u domovinu gde provodi odmor na kraju ove sezone.

Slobodno vreme Novak je neko vreme proveo na Kopaoniku, a sada ga je iskoristio i za dolazak na utakmicu košarkaša Crvene zvezde, koja se sinoć igrala u Beogradu.

Kada se pojavio u dvorani navijači sa tribina počeli su da skandiraju njegovo ime i da mu aplaudriraju, a snimak koji prati ovaj trenutak odmah je postao viralan.

Na ovaj prizor nije ostala imuna ni Jelena Đoković, koja ga je podelila na svom profilu i obratila se Novaku. 

- Ja se naježila, a ti? - napisala je Novakova supruga uz smajlije, i označila svog muža u objavi.

Jelena Đoković podelila je snimak sa utakmice na kojoj je bio Novak.
Instagram 

On je sa velikom emocijom proživljavao svaki napad na meču, jer je sve vreme skakutao pored terena i delovalo je da će svakog momenta uleteti na njega, što je dodatno oduševilo njegove obožavaoce.

Podsetimo, kada borave u Srbiji Novak i Jelena sa decom najviše vremena provode u svom domu na samoj obali Pavlovačkog jezera u Sremu. Komšije ne kriju oduševljenje Novakom i Jelenom, kao i njihovom decom.

- Komšije su oduševljene porodicom Đoković, posebno su im prirasli k srcu jer su skromni i prizemni, ponašaju se kao normalna porodica. Meštani im svakodnevno donose povrće i voće neprskano za decu i bake im nude zimnicu, a Nole i Jelena ih uvek dočekaju sa osmesima, oduševljeni toplinom ljudi na koju su naišli. Uvek su lepo raspoloženi i spremni za razgovor - otkrio je nedavno izvor za "Blic".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Instagram, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Novak i Jelena Đoković najveća su podrška jedno drugom