Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno se nalazi na US Openu, a nakon što je doživeo neprijatnost kada mu je opljačkana kuća u Marbelji nastavio je da niže uspehe.

Novak je nastavio pohod na 21. titulu grend slem šampiona pobedom nad Džensonom Bruksbijem, a meč je naravno pratila i njegova supruga Jelena.

Tokom meča, američki reditelj prenosa ovog duela uhvatio je Jelenu na nekoliko sekundi, i to kada je čula šta je u prenosu rekao Džon Mekinro.

Nekadašnji višestruki grend slem šampion i bivši broj 1 odavno je veliki fan srpskog tenisera, a sada je govorio o tome da je Đoković izabrao idealno mesto za boravak u Njujorku.

- U rezidenciji Gordona Julinga (Novakovog prijatelja, kod koga su trenutno Đokovići prim. aut.) će učiniti sve da se potrude oko njih i zato je to najbolje mesto za njega - rekao je Mekinro.

U tom trenutku je kadar bio na Jeleni Đoković, koja je svojom gestikulacijom pokazala Mekinrou da ga čuje i nasmešila se, a taj gest je oduševio Amerikanca. - I ti si najbolja, takođe - rekao je zatim Džon Jeleni.

Instagram, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Novak i Jelena Đoković najveća su podrška jedno drugom