Poznato je koliko supruga najboljeg tenisera sveta, Jelena Đoković, vešto bodri Novaka na mečevima, ali i privatno.

Kada su Novak i Jelena nedavno napravili predah od svih poslovnih angažmana, komšije su imale samo reči hvale i tada su otkrile kako ovaj skladan par provodi vreme dok je u Srbiji.

Sada porodica Đoković ima novi razlog za slavlje, a Jelena je emotivnom porukom oduševila milione pratilaca. Novak Đoković je novi trofej proslavio sa svojom porodicom, a Jelena je zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

novak i jelena djokovic
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Ponosni klinci i mama na najboljeg tatu na svetu. I to sedam puta!

Pitanje dana: Kako ćemo svi mi uspeti da držimo korak s ovim našim neustrašivim vukom? Meni je srce preskakalo kao loptica mrežu - napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj je sa Novakom i decom.

"Novak je sa druge planete, divna porodica", "Porodica za primer", "Budite ponosni jedni na druge", "Đokovići, divni ste", "Jelena, bila si uz njega u svakom trenutku", glasili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Jelena Đoković nedavno je podelila detalje o tome kako vaspitava svoju decu.

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe.

Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - istakla je Jelena prilikom gostovanja na panelu.

Osim toga, Jelena je jednom prilikom odgovorila na pitanje kako izdržava kao supruga najboljeg tenisera na svetu.

- U fazama. Nedavno smo pričali baš, zašto mi sad više putujemo sa njim kad deca žele svoje drugare, svoje dnevne rutine, da imaju poznati parkić i lokacije. Njima je možda zanimljivo da odu jednom negde na nedelju dana.

Neko je više sposoban da se regeneriše u tome, Novak je odrastao sa time da mu je sve "brejk i meč lopta", a mi se od toga umorimo samo gledajući. On je u tome non stop. On kući na Jutjubu gleda i analizira ko je sledeći rival, šta rade, kako igraju, on je profesionalac.

novak djokovic
Shutterstock 

Ja sam to živela i pre dece. Ovo je sad nova uloga, koju pokušavam da uhodavam i trenutno to manje uspevam da "hendlujem" nego što bih volela - rekla je Jelena jednom prilikom.