Pošta Srbije predstavila je jedinstveno izdanje prigodnih poštanskih maraka "Tenis: Novak Ðoković, prvi reket sveta", posvećenih našem najboljem sportisti.

Novak je na svom Instagram profilu objavio serijal fotografija sa događaja gde mu je uručena uramljena poštanska marka, oko koje se nalazi tekst i njegovo ime i prezime.

Novak Đoković dobio poštansku marku sa svojim imenom.
Shutterstock 

- Počastvovan sam što sam dobio poštansku marku sa svojim imenom. Hvala mojoj dragoj zemlji na ovom jedinstvenom poklonu - napisao je Ðoković na Instagramu.

- Zadovoljstvo mi je da vas obavestim da će se fondacija Novak Ðoković i Pošta Srbije udružiti u nastojanju da svako dete u Srbiji pohađa programe predškolskog obrazovanja i veliko hvala svima koji su omogućili ovo partnerstvo. A sada, Jelena i ja nosimo markice kući da bi dečica pisala Božić Bati - naveo je Novak.

Novak Đoković dobio svoju poštansku marku.
Instagram 

Kao i uvek, Jelena je javno uputila podršku svom suprugu, ne krijući koliko je ponosna na svog izabranika.

- Bravo ljubavi! S toliko ponosa sam stajala pored tebe i danas. Stvarno je velika čast primiti svoju poštansku marku. Znam koliko tvojih fanova će se potruditi da je ima i pošalje pismo nekoj svojoj dragoj osobi da je iznenadi. A odštampano ih je samo 6000 - napisala je Jelena u svojoj objavi i dodala:

Jelena Đoković posvetila emotivnu objavu Novaku.
Adam Stoltman / Alamy / Alamy / Profimedia 

- I bilo je vrlo zanimljivo šetati muzejom i naučiti nešto novo, a i podsetiti se naših prvih telefona i mobilnih uređaja, hvala na tome. A za drage mame i tate, u muzeju imate opciju da dovedete decu na radionicu da nauče kako se šalju pisma. Pa, može i to da vam bude aktivnost pred Božićne praznike - poručila je Jelena.

"Bravo za Novaka", "Sad kad pošaljem sto pisama na sto adresa", "Bravo za oboje", "Divni ste ljudi, divnu porodicu imate i još lepšu energiju širite svuda oko sebe", "Budite uvek tako srećni", glasili su samo neki od komentara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!