Od vajkada važi ona stara da se snajke i svekrve baš i "ne mirišu".

Naravno da to nije uvek pravilo, ali se iz nekog razloga već duže vreme nagađalo upravo o odnosu Novakove majke Dijane i Jelene Đoković za koji se pričalo da je sve samo ne dobar.

Da u "čaršijskim pričama" ima i istine potvrđuje i poslednji potez Dijane koja je nedavno proslavila rođendan, a na proslavu je bio pozvan Novak koji se pojavio bez Jelene.

Na proslavi Dijane Đoković pojavio se i Novak ali bez Jelene.
ATA Images 

Naravno, proslavi je prisustvovao i njegov brat Đorđe sa novom devojkom Saškom, te je više nego logično bilo da se i prvi reket sveta pojavi sa suprugom, ali do toga nije došlo. Takođe je izostala i čestitka Dijani na društvenim mrežama.

Podsetimo, Jelena se već neko vreme ne pojavljuje u javnosti, a njeno poslednje oglašavanje bilo je za Božić kada je svima čestitala praznik i zahvalila se za podršku njenom suprugu tokom čitave drame u Australiji.

Jelena Đoković već neko vreme je u medijskoj ilegali.
Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia 

Situacija se nije promenila ni kada se Novak vratio za Srbiju, a Jelena je ostala u medijskoj ilegali.

Takođe se pričalo i o odnosu Jelene i nove "snajke" Đokovića - Saške Veselinov, koja je bila jedna od najglasnijih na mrežama tokom dešavanja u Melburnu.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković pojavili su se na rođendanu njegove majke.
ATA Images 

Međutim, uprkos podrsci Novaku, čini se da je potrebno još mnogo toga da bi ušla u Jelenin uzak krug ljudi. Interesantno je da Saška prati Jelenu na Instagramu, ali ‒ praćenje joj nije uzvraćeno. 

Jelena Đoković ne prati Sašku Veselinov na društvenim mrežama.
printscreen/instagram 

Sa druge strane, Jelena prati Letisiju, Markovu devojku, kao i ona nju, a na mrežama se mogu naći i njihove zajedničke fotografije.

Jelena Đoković često kači fotografije sa devojkom Novakovog brata, Letisijom.
pritnscreen/instagram 

Šta je od svega što se priča istina, niko ne zna zasigurno, ali činjenica je da ovakve stvari ostavljaju prostora za razmišljanje i sumnju da su odnosi u porodici Đokovića zaista harmonični kao što se mislilo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!