Novak Đoković je nakon celokupnog haosa u Australiji uzeo nešto vremena samo za sebe.

Putovao je po Srbiji i Crnog Gori, obilazio manastire, a čak je u Budvi proglašen i za počasnog građanina.

Novak Đoković počasni građanin Budve  Kurir

U Beogradu je viđen tek nedavno i to tokom šetnje Adom Ciganlijom, kada su se oduševljeni fanovi slikali sa njim. Tom prilikom je otkriveno i da je Jelena sa njim, s obzirom da se nakon cele pompe nije oglašavala, niti se znalo gde je.

Jelena Đoković uhvaćena je tokom šetnje sa Novakom.
pritnscreen/instagram 

Međutim, sada je došao trenutak da se nakon kratkog predaha vrate svojim obavezama, a prva stavka bio je Paviljon Republike Srbije na izložbi Expo 2020 Dubai, gde su ujedno i predstavili rad Fondacije Novak Đoković.

Njihovo pojavljivanje propraćeno je gromoglasnim aplauzom, a tom prilikom Jelena je rekla da je misija Novak Đoković Fondacije da menja svet nabolje ulažući u rani razvoj.

Jelena i Novak Đoković predstavili su u Dubaiju rad fondacije koju vode.
AFP / AFP / Profimedia 

"Misija Fondacije je da svakom detetu pruži podjednake šanse za bolju budućnost. Nastavićemo da zajedno koračamo ka ispunjenju našeg cilja da do 2030. godine omogućimo pristup kvalitetnom predškolskom obrazovanju svakom detetu u Srbiji", kazala je Jelena.

Međutim, od kako su se fotografije pojavile na mrežama, pratiocima nije promaklo ni da se par slično obukao. Odlučili su se za neutralne svetle i nežne bež nijanse. Novak je obukao jednostavnu užu belu košulju i bež pantalone, a obuo takođe bež espadrile sa belim đonom, za nijansu tamnije od pantalona. Jelena je bila u sličnom izdanju. Ona se odlučila za bluzu boje belog vina, puder roze pantalone cigaret kroja i ravne bež patike-cipele.

Jelena i Novak Đoković uskladili su autfite u Dubaiju.
pritnscreen/instagram 

S obzirom da se do skoro šuškalo da u braku slavnog para postoje problemi, ali i da se digla pompa nakon što je Novak Đoković nedavno u intervjuu za BBC rekao da ne treba da se povezuje sa pokretom protiv vakcine, ali podržava pravo pojedinca na izbor, njihovi usklađeni autfiti su takođe način da pokažu celom svetu da nakon svega u njhivom odnosu i dalje vladaju sklad i ljubav.

Više je nego jasno da su emocije u njihovom slučaju jake kao prvog dana, iako je tokom cele fame i drame oko Novaka i svih izjava njegove porodice u vezi sa vakcinacijom i učešćem na turniru u Australiji, Jelena Đoković odlučila da se drži po strani, istovremeno je apsolutno držala njegovu stranu – makar joj to ceo svet zamerao.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!