Već duže vreme šuška se gde je Jelena Đoković.

Od celokupne drame u Melburnu, oglasila se svega dva puta, prvi put za pravoslavni Božić, kada je svima poželela srećan praznik i podelila fotografiju sa Novakom, a mesec dana kasnije kako bi podelila objavu fondacije na čijem je čelu.

Veliki znak pitanja postavljen je i kada Novaka nije sačekala na aerodromu, a komšije u luksuznom delu Beograda gde teniser ima stan, govorile su da njegovu suprugu nisu videli.

Poslednjih dana povele su se priče i o Jeleninom odnosu sa Novakovom majkom koji je navodno "na klimavim nogama", a glasine je dodatno podgrejalo to što se nije pojavila na Dijaninoj proslavi rođendana.

Jelena i Dijana Đoković navodno nisu u dobrim odnosima.
REAU ALEXIS / Sipa Press / Profimedia 

Podsetimo, ceo problem navodno je nastao još od trenutka kada je teniser promenio način ishrane i prešao na hranu bez glutena, a potom izbacio i meso, ali i zbog načina na koji odgajaju decu.

"Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam", rekla je Dijana jednom prilikom, a ove godine ne samo da se Jelena nije pojavila na rođendanskoj proslavi gde se uredno pojavila nova "snajka" Đokovića, devojka Novakovog brata Đorđa Saška Veselinov, već je izostala i čestitka na mrežama.

Za sve ovo vreme Jelena je samo jednom javno podržala Novaka Đokovića na mrežama, a nakon toga se nije oglašavala sve do nedavno.
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Zbog svega se šuškalo da je Jelena ostala u Marbelji, ali je nova fotografija dokazala suprotno - ona je zapravo u Beogradu. Naime, ko zna kada bi se to otkrilo da se na mrežama nisu pojavile Novakove fotografije sa obožavateljima koje su nastale dok je boravio na omiljenom beogradskom šetalištu - Adi Ciganliji, a u pozadini je upravo bio niko drugi do Jelena.

Nove fotografije otkrile su gde je Jelena Đoković.
pritnscreen/instagram 

Širokog osmeha na licu, u toploj jakni virila je dok joj se suprug fotografisao sa obožavateljima, a po svemu sudeći, deluje kao da je među njima nasuprot gradskim pričama sve u redu.

Dok je Novak pozirao sa fanovima, Jelena je nehotice ušla u kadar.
pritnscreen/instagram 

Nije poznato kada je Jelena doputovala u Beograd, niti da li je zapravo tu sve vreme, iako su postojale indicije da je sa decom neko vreme boravila na imanju na Fruškoj gori gde imaju porodičnu vikendicu. 

Jelena se ponovo vratila u medijsku ilegalu i ne oglašava se na mrežama, te verujemo da joj je samo bio potreban predah nakon svega, a još njenih i Novakovih fotograifja pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Jelena I Novak Đoković Zajedno su 15 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!