Već duže vreme postoje navodi da Jelena Đoković i Novakova majka Dijana uopšte nisu u dobrom odnosu.

Glasine je dodatno podgrejala situacija sa proslave Dijaninog rođendana gde se supruga prvog reketa sveta nije pojavila, niti joj je čestitala na mrežama, iako su u restoranu pored Novaka tu bili i njegov brat Đorđe, kao i njegova izabranica Saška Veselinov.

Takođe, uprkos tome što se Jelena konačno oglasila na Instagramu nakon duže ćutnje, mnogi i dalje komentarišu to što nije stajala sa Novakovom porodicom tokom drame u Australiji.

Međutim, šuška se da problem započeo još od trenutka kada je Novak promenio način ishrane i načinu na koji odgajaju decu, što je Dijana prokomentarisala u više navrata.

Šuška se da je Novak Đoković zbog majke Dijane prekršio jedno pravilo koje je bitno njegovoj supruzi Jeleni.
REAU ALEXIS / Sipa Press / Profimedia 

Kada je o hrani reč, Dijani smeta što Jelena praktikuje da u njenoj i Novakovoj kući nema šećera. U trenucima kada im se jede slatko, konzumiraju specijalno napravljene slatkiše. Kako je dobro poznato da bake vole da razmaze svoje unučiće, proneo se glas da ovo možda smeta Dijani jer ne može da uradi isto sa Novakovom decom.

"Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam", rekla je Dijana jednom prilikom.

Dijani Đoković ne pdoržava način na koji Jelena vaspitava decu.
ATA Images 

Sada postoje indicije da bi se odnos između svekrve i snaje dodatno mogao pooštriti, a razlog su nove fotografije koje je objavio Novakov otac Srđan. Naime, dok je Jelena sa decom u Marbelji, teniser vreme provodi u Srbiji i Crnoj gori sa roditeljima i obilazi manastire, a čini se da je poslednjih dana u odsustvu supruge prekršio strog režim ishrane.

Mnogi kažu da je Novak Đoković u odsustvu svoje supruge Jelene prekršio strog režim ishrane.
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Kako Novak konzumira isključivo vegansku hranu, bez glutena, mnogi su primerili da je u poslednje vreme to promenio. Na dočeku u Budvi pojeo je uštipak s medom, što se može videti na fotografijama s ovog događaja, a pre nekoliko dana na Žabljaku je sa prijateljima jeo pitu, dok se na stolu vidi i pršuta, pa su se neki fanovi zapitali je li je teniser počeo da jede i meso.

Novak Đoković ne jede ništa životinjskog porekla.
Instagram 

Na novim fotografijama koje je podelio njegov otac, oni sede u društvu pravoslavnog sveštenika, a ispred njih je sto pun hrane.

Podsetimo, Novak je iz ishrane izbacio gluten, a potom i meso.

"Izbacio sam gluten, mlečne proizvode i rafinisani šećer iz jelovnika. Bila je to velika promena ali držao sam je se jer su rezultati došli odmah," kaže Novak u razgovoru sa novinarom Grajamom Besingerom i dodao:

"Porodica jeste bila zabrinuta u početku. Nedugo potom, iz ishrane sam izbacio i crveno meso jer sam primetio da treba mnogo vremena i energije da se ono svari u telu, a ta energija mi treba za fokus i oporavak, za naredni trening, za naredni meč. To je bio inicijalni momenat koji me je doveo do sadašnjeg jelovnika koji se zasniva na biljnoj ishrani. Ne jedem ništa životinjskog porekla," krekao je Nole.

Novak Đoković sa roditeljima trenutno obilazi svetinje po Srbiji i Crnoj gori.
pritnscreen/instagram 

Da li je ovo sad zaista bio samo mali predah od uobičajene ishrane, ili se ipak drži svog režima najbolje zna sam teniser, a da li će se odnos između Jelene i Dijane popraviti, pokazaće samo vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!