Iako je delovalo da imaju odnos o kakvom mnogi maštaju, brojne stvari nisu štimale u braku Slavice i Bernija Eklstona, a u jednom trenutku procurili su i pravi razlozi zašto su se razveli. Njihov brak trajao je od 1985. do 2009. godine,  a brakorazvodna parnica trajala je reordnih 58 sekundi koliko je trebalo sudiji da pročita rešenje. 

Slavici Radić koja je rodom Srpkinja iz Hrvatske postala je bogatija za više od milijardu dolara vrednih nekretnina i udeo u deonicama, i danas je krasi titula jedne od najbogatijih žena sveta.

Slavica Rodić bila je najveća ljubav Bernija Eklstona.
Paolo Della Bella / LaPresse / Profimedia 

Međutim, zašto je uopšte i došlo do razvoda, ako se zna da je ona bila i ostala jedna od najvećih ljubavi Bernija Eklstona? Naime, ona je navodno zamerala vlasniku Formule 1 što previše radi, a živi kao da nema ništa. U njihovoj kući nije bilo luksuznih vina, već samo običnog piva. Nije bilo nikakvih delikatesa jer je on bio najsrećniji jedući jaje i tost.

Slavica je želela da uživa u novcu, pa je 2004. godine kupila torbicu za 50.000 evra. Nerviralo ju je i što Berni kupuje na rasprodajama. Iako je Slavica, kako piše u biografiji, bila ljubomorna i nasilna, Berniju nije padalo na pamet da je ostavi.

Slavica Eklston mrzela je što Berni živi kao da nema ništa.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Sa osmehom na licu je podnosio komentare okoline da je Slavica viša od njega 20 centimetara, ali da su jednake visine kad on stane na novčanik. Berni je želeo da Slavica bude finansijski osigurana.

Ona nikad nije bila spremna na kompromise, a kad bi popila, bila je uverena da je Berni vara.

"Slavica zna biti teška, ali je svejedno fenomenalna majka i moralna žena, koja nikad nije imala mašinu za pranje posuđa, a ni dadilju", rekao je Berni za bivšu suprugu, kojoj je želeo da udovolji na sve načine.

Brak je počeo da im se raspada nakon njenog 50. rođendana. Ona je bila sve nezadovoljnija. Otkrila je jednom da njoj i Berniju nisu presudile ni prevare, ni novac, ni razlika u godinama, ni u visini, već činjenica da je on jednostavno bio previše zaljubljen u svoj posao.

"Šta sam imala od njega? Dolazi s posla posle osam, večera i ode na spavanje. Čak i ako je na odmoru, ne može dve minute biti na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima", rekla je Slavica tad.

Međutim, Berni izgleda nije imao problem da nađe drugu preokupaciju kada ga je Slavica ostavila.

Ubrzo se oženio po treći put sa Fabijanom Flosi (45) koja mu je rodila sina. U momentu kada je Berni dobio sina Acea imao je 89 godina, a njegova najstarija ćerka je slavila 66. rođendan.

pritntscreen/instagram Berni Eklston uživa kraj svoje 46 godina mlađe žene

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!