Možemo da se lažemo do sutra, ali istina je da većina ljudi ima barem još jedan profil na Instagramu (ili neko njima blizak, poput drugarice, sestre...) a koji nam služi da "špijuniramo" nekoga za koga ne želimo da zna da nas interesuje.

Međutim, i poznate ličnosti nisu ništa drugačije, ali će to retko priznati.

Ipak, Edita Aradinović nije jedna od njih, naprotiv.

Edita Aradinović ima i lažni profil koji koristi svakodnevno.
pritnscreen/ instagram 

Pevačica nema problem da otkrije da pored zvaničnog naloga na kom je preti više od 600 hiljada ljudi, ima još jedan - lažni i koji koristi svakodnevno.

- Imam lažni profil na Instagramu i on mi služi da gledam ono što me zanima, a ne želim da to svi znaju. Pravi profil mi je samo za posao i zbog toga ga ne koristim u druge svrhe - priznala je Edita za Informer.

Edita Aradinović pravi profil koristi samo za posao.
Instagram 

Inače, Edita je pre nekoliko meseci imala i peh na svom nalogu. Naime, u maju je objavila fotografiju iz kupatila na kojoj je bila golišava. Iako ju je odmah obrisala, njeni pratioci su uspeli da je sačuvaju, pa je tako postala hit na društvenim mrežama, a na celu situaciju rekla je:

- Verovali vi meni ili ne, ja sam se uvek čudila tim stvarima dok mi se nije desilo. Teško sam to podnela, ali sada kada je prošlo, ne mogu da se ubijem. Slika je daleko od vulgarne i provokativne, svakako nije bila namenjena širokom auditorijumu, jer da jeste malo bih se sredila - objasnila je pevačica za Grandonline.

Edita Aradinović imala je peh na svom profilu.
printscreen/instagram 

- S obzirom da imam vezu na daljinu to je razumljivo. Žao mi je što je tako ispalo, nije neka fotka, ali ja se svima izvinjavam - rekla je Edita tom prilikom.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!