Da sa pravom nosi nadimak "Novosadska barbika" ponovo je potvrdila Nataša Bekvalac kada je novom fotografijom u bikiniju napravila potpunu pometnju među svojim pratiocima na Instagramu.

Zgodna pevačica trenutno se nalazi u Crnoj Gori, a pozirala je pred odlazak na plažu i to u bikiniju roze boje koji je istakao njene obline. 

Nata poslednjih meseci vredno trenira i poštuje režim ishrane koji joj je prepisao nutricionista, a rezultati su i te kako vidljivi.

natasa bekvalac u bikiniju
Instagram 

Bujne grudi, izvajan struk i zategnut stomak nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a mnogima je za oko zapala i tetovaža koju Nataša ima na boku.

"Sve što imaš ti mi kaži na plaži, pa ću ti reći da li važi il' ne važi", poručila je Bekvalčeva u opisu fotografije.

"Prezgodna si", Najlepša na estradi ubedljivo", "Avion", "Boginjo", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Među komentarima našao se i onaj od njene sestre koja je i napravila fotografiju: "Hvala ti što si mi dozvolila da slikam ovo zmijsko telo", napisala je Jelena Mrkić, Natašina sestra od tetke.

Za njen sjajan izgled zasližni su trud i disciplina, a Bekvalčeva je neko ko voli i da se našali na svoj račun te se nedavno "požalila" koliko joj je teško da održi željenu kilažu.

natasa bekvalac
screenshoot/ instagram 

Ipak, reklo bi se da se sav trud i odricanje isplatilo jer Nataša zaista ima liniju na kojoj bi joj mnoge devojke pozavidele.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte više Natašinih fotografija:

Instagram, screenshoot/ instagram Nataša Bekvalac u bikiniju