Da se vaša najbolja prijateljica smuva, primera radi, sa dečkom vaše sestre, šta biste uradile? 

Upravo je ovak nešto na svojoj koži osetila Kajli Džener, kada se njena najbolja drugarica Džordin Vuds, koja je gotovo odrasla u njihovoj kući, smuvala sa Tristanom Tomsonom, dečkom Kloi kardašijan. Da zlo bude još gore, Kloi je u to vreme bila trudna, a kako je kasnije izjavljivala u intervjuima, jedino joj je bilo bitno zdravlje bebe, te je to jedini razlog zbog kog nije reagovala kako je mogla.

Nakon skandala Džordin je proglašena najpoznatijom preljubnicom na svetu, a Kardašijan-džener klan okrenuo joj je leđa. Projekti, slava, novac.. sve je u trenutku palo u vodu...

Na mrežama je preživaljavama linč, sve do momenta kada je gostovala u emisiji kod Džade Smit i pokušala da se "opere". Tada su ljudi mahom govorili da je sve iscenirano, i da je to samo još jedan od elemenenata šou programa "Keeeping up with the Kardashians".

Međutim, kako se na kraju ispostavilo, to ipak nije bio planirani deo scenarija.

- Svi smo znali na šta je Tristan spreman, vidite šta je uradio dok sam bila u devetom mesecu trudnoće. Znala sam ko je on, ali nisam znala da je ona takva - rekla je Kloi svojim sestrama povodom cele situacije.

U intervjuu je Džordin za sve okrivila Tomsona i tvrdila da je u pitanju samo poljubac, ali je i istakla da je pokušala da dođe do Kloi koja joj se nije javljala.

- Zašto lažeš Džordin? Ako pokušavaš da spaseš samu sebe javnim nastupima, umesto da si me pre svega nazvala i rekla da ti je žao, budi barem iskrena u svojoj priči. Uz to, ti si razlog što se moja porodica raspala! - Kardašijanka je napisala na mrežama a potom dodala:

- Tristan je podjednako kriv, ali on je otac mog deteta. Bez obzira na to što meni radi, neću da naškodim svojoj ćerki. On je ovo pokušao da reši privatno. Da je išao u javnost i lagao o tome šta se dogodilo, onda bih i njega prozvala na isti način.

kloi kardasijan
printscreen/twitter 

Međutim, nakon što su se stvari stišale, Kloi je promenila mišljenje.

- Ono što je bilo teže i bolnije je to što me povredila veoma bliska osoba. Neko koga sam volela i koga sam tretirala kao mlađu sestru. Džordin nije kriva za raspad moje porodice. Ovo je Tristanova krivica. Moram da nastavim dalje sa životom i osvrnem se na sve blagoslove. Svoju porodicu, zdravlje i prekrasnu ćerku Tru – napisala je.

Na kraju su sve oči bile uprte u Kajli i to šta će ona učiniti, iako joj je Kloi rekla da će je razumeti štagod da odluči. Odluka je pala: Džordin "is out", Anastasija Karanikolau je "in", odnosno, Vudsovoj su zbog izdaje zauvek zatvorena vrata prijateljstva sa Dženerovom.

Koliko je sve otišlo predaleko svedoči i to što je Kajli izbacila iz svoje kolekcije sve što je radila sa Vudsovom, a karmini i ostali makeup proizvodi koji su nastali u kolaboraciji prodala je daleko ispod cene, kako se činilo, samo da se što pre reši svega što je podseća na nekadašnju drugaricu.

kajli dzener dzordin vuds
printscreen/instagram 

Džordin je u brojnim intervjuima nakon svega govorila koliko joj nije bilo lako nakon svega, pogotovo jer su joj mnogi okrenuli leđa, ostavili je bez posla, novca i karijere.

Međutim, kako stvari stoje, okolnosti su se promenile. Džordin je promenila svoj život, a ostvarila se i u brojnim kampanjama kao plus-size model. Pokrenula je svoju kolekciju patika i odeće, okružena je novim prijateljima, a konačno joj ruže cvetaju i na ljubavnom planu.

U srećnoj je vezi sa košarkašem Karlom Antonijom Taunsom, a par je pre nekoliko meseci proslavio godišnjicu veze na ostrvu Sveta Lusija. Košarkaš se tom prilikom posebno potrudio i iznenadio svoju dragu sobom punom balona i cveća, a dobila je i zelenu Birkinku na poklon.

Džordin je tom prilikom napisala "Uštinite me ako sanjam".

Vudsova redovno deli različite fotografije na svoje društvene mreže, a samo na iInstagramu je prati preko 11 miliona ljudi. Karijera joj ide uzlaznom kapmanjom, pojavila se u brojnim spotovima, i potpisala ugovore sa velikim kompanijama. Ipak, mnogi komentarišu, iako je prošlo već dovoljno vremena, da građom sve više podseća na nekadašnju drugaricu Kajli. Influenserka se na to ne osvrće, i kako se čini, sve negativno konačno je ostavila iza sebe.

Još neke fotografije Džordin pogledajte u galeriji ispod: 

Printscreen instagram, printscreen/instagram Džordin Vuds