Mnoge zvezde imaju svoje dvojnike, a među njima je i Kejt Midlton. Naime, žena po imenu Gabriela Munro Daglas (33) neverovatno liči na vojvotkinju od Kembridža.

Ona živi u južnom Londonu sa svojim partnerom Majklom (36) i sedmomesečnim ćerkama bliznakinjama Mej i Džoj, u stanu koji je uspela da kupi zarađenim novcem od pretvaranja da je Kejt Midlton.

Dnevno zaradi oko 1.000 funti prisustvujući korporativnim događanjima i privatnim zabavama kao dvojnica Kejt Midlton.

- Oduvek sam uvijala kosu i nosila sličnu šminku, a kad bih izlazila, ljudi bi me dvaput pogledali. Često me zaustavljaju. To se događa svaki dan, izjavila je za "Evening Standard" 2013. godine.

Na nagovor bolesne majke, poslala je svoje fotografije agenciji za dvojnike i ubrzo su je poslali na putovanje u Australiju sa dvojnikom princa Vilijama.

- U maju 2013. snimala sam ispred palate kad su se pojavile vesti da se Kejt porađa s princom Džordžom. Bio je to haos, a turisti su me grabili za selfije, kaže dvojnica i priznaje da je bilo i neprijatnih trenutaka.

Iako joj je pretvaranje omogućilo finansijsku nezavisnost i ludu avanturu, 2016. godine odlučila je da napusti mesto vojvotkinje i okrene se svom biznisu posao.

- Bilo je veoma zabavno i uzbudljivo predstavljati se kao supruga princa Vilijama. To mi je omogućilo da kupim svoju prvu nekretninu u Londonu. Neverovatno sam zahvalna i Kejt i mojoj majci koja me potstakla na ovaj korak', rekla je majka bliznakinja koja je danas vlasnica kafe bara u zapadnom delu Londonu.