Čini se da je 49-godišnja glumica Dženifer Garner ponovo u ljubavnoj romansi. Naime, američki mediji danas su se raspisali da je bivša supruga glumca Bena Afleka već nekoliko nedelja u vezi sa 43-godišnjim biznismenom Džonom Milerom sa kojim je već bila od 2018. godine do leta 2020.

Par nikada nije potvrdio ljubavnu vezu, niti raskid, ali u nekoliko su navrata su bili fotografisani. "Džen i Džon su ponovo zajedno. Sve je počelo pre nekoliko nedelja. Zapravo, oni nisu prestali da se vole svo ovo vreme. Ona je jako srećna", otkriva izvor.

dženifer garner
Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovu tvrdnju potvrdile su i nove paparaco slike, kada je novopečeni par uslikan na večeri. Kada su u avgusti raskinuli, izvor blizak glumici rekao je za strane medije da je razlog bio taj što Dženifer nije spremna za još jedan brak dok je Džon, navodno, žele da mu ona postane supruga.

Inače, Miler je diplomirao ekonomiju i išao na pravni fakultet Stenford. Kasnije je postao deo advokatske kancelarije u Kaliforniji na Okružnom sudu Sedinjenih Država za severni okrug Kalifornije. U aprilu 2005. sklopio je brak s violinistkinjom Karolin Kembel.

Podneo je zahtev za razvod u junu 2011. godine, a par se pomirio idućeg februara. Ipak, iako su ljubavi dali drugu šansu, konačno su se odlučili za razvod 2014. godine.

Inače, Miler iz ovog braka ima dvoje dece -ćerku Vajolet i sina Kvesta. U oktobru 2016. dogovorili su zajedničko pravno starateljstvo nad decom, a njihov je razvod finaliziran 2018. godine. Ubrzo nakon toga upoznao je Dženifer koja ga je odmah oduševila.