Kada je pre nekoliko dana slavna glumica Rebel Vilson otkrila da je ne samo gej, već neko vreme i u vezi, svet je ostao u šoku. Već neko vreme se nagađalo o njenim vezama, a spajali su je i sa 10 godina mlađim teniserom Metom Ridom.

Mnogi su se nadali da će upravo sa njim konačno postati majka, s obzirom da je i sama priznala da iza njene neverovatne transformacije kada je smršala više od 40 kilograma stoji želja za potomstvom, a nemogućnost da se ostvari kao majka, uticala je na krah njene pređašnje dugogodišnje veze.

Rebel Vilson
Guy Levy for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

A onda, kao grom iz vedra neba, Rebel je priznala da voli žene. "Godinama sam mislila da tražim princa iz bajke, ali možda je ono što mi sve ovo vreme bilo potrebno zapravo Dizni princeza", napisala je glumica uz fotografiju sa devojkom, inače dizajnerka Romanom Agrum.

Njih dve nisu skrivale sreću, a putem komentara fanovi su ih zasuli komentarima.

rebel vilson
Instagram 

"Rebel je na neverovatnoj tački u životu i nikada je nisam video srećniju", rekao je izvor blizak glumici za "People". Međutim, sada se saznalo da je glumica bila prisiljena da objavi vesti o svojoj vezi. Ona je navodno ucenjena, te joj je dato samo "dva dana da ili prizna istinu, ili će se o tome čitati u svim novinama".

Novinar napao Rebel Vilson
Instagram 

Zapravo, samo sat vremena nakon što je Rebel objavila na Instagramu srećne vesti, kolumnista "Sidnej Morning Heralda" Endru Horneri osvrnuo se na njenu odluku, tvrdeći da je on taj koji je saznao za tu vezu, te da je prvi trebalo da objavi priču.

On je planirao da objavi njen "izlazak iz ormara", i još se žalio da mu je Rebel "ukrala priču". Vilson se inače zahvalila na podršci, a na Tviteru je odgovorila pratiocima: "Hvala na vašim komentarima, bila je to veoma teška situacija, ali pokušavam da je rešim na najbolji mogući način", čime su spekulacije o uceni postale jasnije nego ikad.

"Dakle, očigledno to nije bio izbor same Rebel Vilson da izađe u javnost s tom informacijom. SMH/ the Age priznali su da su da su dva dana ranije upozorili da će izbaciti tu priču. Što je još gore, muškarci iz Sydney Morning Heralda koji su otvoreno gej bili su umešani u ovo", napisala je na Tviteru Kejt Doak sa "Channel 10".

Horneri je priznao da je glumici dao dva dana da odgovori na njegovo pitanje, čime ju je zapravo prisilio na ovaj potez, te nije jasno odakle mu pravo da se ljuti što je Vilsonova odlučila da uzme život nazad u svoje ruke i sama objavi vest.

"Sa velikim oprezom i poštovanjem ovaj medij je posalo mejl predstavnicima Rebel Vilson u četvrtak ujutru dajući joj rok od dva dana da komentariše svoju vezu sa dizajnerkom odeće Ramonom Agrumom, pre nego što smo objavili ijednu reč o tome", otkrio je Horneri.

Endru Horneri izvređao je Rebel Vilson u novom članku.
pritnscreen/the sydney morning herald 

"Bila je to velika greška. Vilsonova je odlučila da sama objavi priču u petak ujutru, pišući na Instagramu o svojoj novoj "Dizni princezi", na istoj platformi na kojoj se ranije hvalila svojim zgodnim bivšim dečkom, bogatašem Džejkobom Bušem. S obzirom koliko se Rebel žalila na loše novinarske standarde, čini se da nije mogla da odoli da ignoriše naš diskretan i iskren upit", dodao je.

Članak je izazvao lavinu komentara na mrežama, te su mnogi bili šokirani bezosećajnošću novinara, što je podstaklo urednika Bevana Šildsa da napiše dužu izjavu u kojoj je istakao da člankom nisu želeli da naštete glumici i dodao da njoj i njenoj izabranici žele sve najbolje.

Kratki članak o ljubavnoj vezi Rebel i Ramone takođe se pojavio i u nedjeljnom print izdanju "Sydney Morning Heralda", a objavili su i da su devojke 'razgovarale o braku i zasnivanju porodice'.

Jen Lowery/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram Glumica nakon transformacija otkrila da ima devojku

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!