Ovogodišnja dodela BAFTA nagrada definitivno je bila u znaku sjajnih filmova, među kojima je ubedljivo dominirala "Dina", kao i sjajnih kreacija slavnih, međutim, sve je nekako ostalo u senci političkih dešavanja, a svemu nije odmogla ni glumica Rebel Vilson.

Iako je sinoć podrška Ukrajini na crvenom tepihu u Londonu bila jaka, a zvezde su mahom nosile bedževe i vrpce, Rebel je u uključenju uživo uspela da šokira kako posetioce, tako i gledaoce.

Rebel Vilson pokazala je srednji prst Putinu.
Guy Levy for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, ona je u jednom trenutku pokazala srednji prst i to obrazložila rečima:

“U ovom nastupu imamo dva tumača znakovnog jezika, jedan za američki znakovni jezik, a drugi zadužen za britanski. Srećom, na svim znakovnim jezicima ovo je poruka za Putina, rekla je i podigla srednji prst.

Nakon ovog gesta, publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Nakon toga, Benedkit Kumerbač poručio je da planira da otvori vrata svog doma za izbeglice iz Ukrajine “Patnja miliona ljudi ne može da se ignoriše”, rekao je.

Inače, nakon BAFTA dodele nagrada, komentari nisu izostali na mrežama, a iako je mnogo njih hvalilo novu figuru Rebel Vilson, manje-više su se složili da glumica uopšte nije bila smešna, iako se trudila.

Takođe, bilo je i osuda jer je tokom vođenja programa prozivala i članove kraljevske porodice, kao i kolege glumce.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!