Rebel Vilson zadivila je svet telesnom transformacijom. Glumica je uspela da skine 35 kilograma, a sve kako bi povećala šanse da ostane u drugom stanju.

Mesecima već oduševljava novim fotografijama, a na poslednjim na kojim je u narandžastom kupaćem kostimu, teško je poverovati da je u pitanju ista ona Rebel koja je nekad važila za "omiljenu bucku u Holivudu".

I dok milioni pozdravljaju njenu odluku da transformiše svoj život i zdravije živi, nedavno je za BBC Breakfast otkrila da ceo put nije bio nimalo lak, ponajviše zbog njenog tima.

U vreme kada je odlučila da krene sa dijetom, zarađivala je milione zahvaljujući komedijama u kojima je najčešće igrala stereotine gojazne likove.

Rebel Vilson je do pre transformacije igrala stereotipne gojazne likove.
Mr Photoman / Splash / Profimedia 

- Rekla sam im da će ova godina zaista biti u znaku zdravlja, fizičke transformacije i promene života, a oni su bili u fazonu "Zašto? Zašto to želiš da uradiš" - započela je glumica i dodala.

- Zarađivala sam milione tako što sam bila smešna, debela devojka. Bila sam ta devojka, a oni su me pitali zašto ne želim više da budem "ona" i "zašto bi smršala kad mi ovako dobro ide".

Rebel Vilson su govorili da neće dobijati uloge ako nije debela.
Instagram 

Vilsonova je potom objasnila da iako nikad nije imala kompleks zbog svoje težine, to joj je vremenom postao mehanizam odbrane i način da izbegne da se nosi sa realnim emocijama koje je imala kao osoba, a ne kao glumica.

Takođe je dodala da su joj govorili da je samo zahvaljujući debljini dobijala uloge, te da sad verovatno neće biti takav slučaj.

Rebel Vilson kaže da sad konačno ima prave ljude oko sebe.
printscreen/instagram/rebelwilson 

Sada oko sebe, kako kaže, ima prave ljude, i ne opterećuje se time da li će ili ne dobijati nove role i u koliko će se filova pojaviti, već joj je cilj da ostane zdrava, a još njenih fotografija od početka, pa do danas pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram, printscreeen/instagram Rebel Vilson je u roku od godinu dana skinula preko 35 kilograma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!