Prošle godine ceo svet potpuno je bio oduševljen neverovatnom transformacijom glumice Rebel Vilson.

Nekada omiljena bucka Holivuda smršala je preko 35 kilograma, a nove fotogrfafije pokazuju da je sada brojka možda i veća.

Glumica se na ovaj korak odlučila iz zdravstvenih razloga, a ponajviše kako bi povećala šanse da postane majka, međutim, nedavno je otkrila da su retki iz njenog okruženja i tima podržali njenu odluku jer su smatrali da nakon gubitka kilograma niko neće hteti da je angažuje.

Rebel Vilson odlučila se na gubitak kilograma da bi mogla da bude majka.
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, to je nije pokolebalo, a od pre nekoliko nedelja šuška se i da je konačno uplovila u romantičnu vezu sa 10 godina mlađim teniserom Metom Ridom od kog se ne odvaja u poslednje vreme. Ne samo što su viđeni u romantičnim izlascima, već redovno i treniraju, a glumica je sada za Daily Mail konačno otkrila tajnu svog izgleda.

Rebel Vilson ne odvaja se od 10 godina mlađeg tenisera.
printscreen/instagram 

Kako kaže, svoj ogromni gubitak kilograma duguje jednostavnoj vežbi koju je praktikovala svakog dana i za koju vam nije potrebna teretana, niti posebna oprema.

U pitanju je šetnja, što joj je savetovao doktor u medicinskom centru, jer je to bio način da se pokrene, bude na otvorenom, ali i da ne optereti previše zglobove do čega često dolazi kada ljudi naglo krenu da treniraju.

- Doktor mi je rekao: "Rebel, najbolji način da izgubiš neželjenu telesnu masnoću je jednostavno hodanje" - objasnila je ona.

Rebel Vilson otkrila je da se svakog dana pridržava jedne navike.
pritnscreen/instagram 

- Ne mora da bude visokog intenziteta, ne mora da bude uzbrdo, samo umereno hodanje sat vremena dnevno. I ako to možete da uradite, za vas, za vaš tip tela, to je zapravo najbolji način da izgubite neželjene kilograme - kaže Rebel.

Glumica je rekla i da joj je žao što je čekala 40. godine života da bi krenula zdravije da živi, a potom dodala:

- Svako može da krene u šetnje. Najpre male, pa sve duže i duže, da pije više vode i bude konstantan u stvarima koje poboljšavaju život. Nikad nije kasno da se krene sa tim, verujte mi.

Rebel Vilson svakog dana šeta.
printscreen/instagram 

Takođe je otkrila da se nije pridržavala neke posebne dijete, već da je izbacila šećer i grickalice, a nedavno je komentarisala i da joj je na putu da se ne vrati prejedanju pomoglo sporo žvakanje.

Rebel se pridržavala takozvane Meirove metode, gde je akcenat na zdravijoj hrani i regulisanim obrocima, ali i najbitnijoj stavki da se hrana jede polako.

Rebel Vilson drži se i dalje Meirove metode.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica se kune upravo u ovu naviku, koja joj je bila i najteža za prihvatiti, ali upravo to je bilo ključno u tome da se ne vrati nezdravim navikama prejedanja, a njenu ogromnu transformaciju pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, printscreeen/instagram Rebel Vilson je u roku od godinu dana skinula preko 35 kilograma

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!