O transformaciji čuvene holivudske slatkice Rebel Vilson svet i dalje ne rpestaje da bruji, a i glumica novim fotografijama pokazuje da je konačno srećna i ispunjena u svom životu.

Nekada simpatična bucka koju smo gledali u hit komedijama, smršala je preko 35 kilograma, a razlog svemu zapravo je bio veoma tužan.

Naime, da bi se ostvarila kao majka, morala je da redukuje kilažu, zbog čega je promenila životne navike, međutim, kada je konačno bila na dobrom putu, njen bivši dečko Džejkob Buš slomio joj je srce, i raskinuo vezu.

Ipak, Rebel to nije pokolebalo, naprotiv. Držala se svog plana, radila na svom zdravlju, a nakon teških meseci, sada su sve glasnije priče da glumica ponovo ima razlog za osmeh.

Rebel Vilson bivši dečko slomio je srce.
Instagram 

Naime, šuška se da je uplovila u novu vezu sa australijskim teniserom Metom Ridom koji je od nje mlađi 10 godina, a prvi put u javnosti zajedno su se pojavili na AACTA dodeli nagrada početkom meseca.

Met Rid i Rebel Vilson pojavili su se ruku pod ruku na dodeli AACTA nagrada.
Brandon Voight / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pre toga glumica je sa Metom kačila fotografije još u avgustu ove godine. Tada se pričalo da su samo prijatelji, međutim, izvori bliski paru tvrde da su stvari otišle već u drugom smeru, te da ih vezuje ne samo prijateljstvo.

Rebel Vilson upoznala je novog dečka na Australian Open-u.
printscreen/instagram 

Vilsonova koja je veliki zaljubljenik u tenis inače je bila jedna od govornika na Australian Open-u ove godine, i tu su se i upoznali i počeli sa druženjem.

Met koji se bavi tenisom od svoje 7. godine, uživa u društvu slavne glumice i kako se tvrdi "poklopile su im se talasne dužine".

Glumica evidentno blista, što možete videti i na fotografijama u galeriji ispod, kada se ruku pod ruku pojavila sa zgodnim teniserom, međutim, da li u ovim pričama ima istine, ipak ostavljamo da pokaže vreme.

printscreen/instagram Rebel Vilson navodno se pojavila sa novim dečkom na dodeli AACTA nagrada.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!