Poznata glumica Rebel Vilsondeklarisala se kao lezbijka, nakon što je svetu pokazala svoju devojku.

Omiljena plavuša koja je prošle godine smršala više od 30 kilograma i promenila imidž, otkrila je na Instagramu da ima devojku  - reč je o dizajnerki Romani Agrumo. Glumica je podelila selfi sa svojom partnerkom, a u opisu slike je napisala:

"Godinama sam mislila da tražim princa iz bajke, ali možda je ono što mi sve ovo vreme bilo potrebno zapravo Dizni princeza". 

rebel vilson sa devojkom
Instagram 

Njih dve nisu skrivale sreću, a putem komentara fanovi su ih zasuli komentarima.

"Rebel je na neverovatnoj tački u životu i nikada je nisam video srećniju", rekao je izvor blizak glumici za "People".

Romana i Rebel su inače primećene zajedno nekoliko puta u poslednjih par meseci, a čak su se zajedno pojavile i na crvenom tepihu na dodeli Oskara u martu. Međutim, niko nije znao da su njih dve u vezi.

Jen Lowery/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram Glumica nakon transformacija otkrila da ima devojku

Revel je nedavno priznala da nije singl, ali glumica nije želela da otkriva previše, već je dodala je da je dotičnu osobu upoznala preko zajedničkih prijatelja i da su proveli nedelje upoznajući jedno drugo preko telefona. 

"Razgovarali smo telefonom nedeljama pre sastanka. I to je bio zaista dobar način da se upoznamo. U tom smilu sve je bilo pomalo staromodno i veoma romantično", ispričala je Rebel tada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!